Booking.com: Uredi u Poreču i Dubrovniku

Booking.com, svjetski lider u online rezervacijama hotelskog i ostalih vrsta smještaja, otvorio je dva  nova ureda u Hrvatskoj, u Poreču i Dubrovniku.

U novim uredima zaposleno je osam ljudi koji su odgovorni za vođenje i pomaganje lokalnim partnerima Booking.com-a. Uključujući zagrebački ured koji djeluje kao regionalni centar za sedam zemalja (Hrvatska, Slovenija, Crna Gora, Srbija, Bosna i Hercegovina, Kosovo, Albanija), Booking.com sada ima tri ureda u Hrvatskoj s ukupno 63 zaposlenika.

Booking.com-Poreč‘Hrvatska predstavlja važno tržište za Booking.com i vjerujemo da će Istra i Dubrovnik, kao i ostale perspektivne hrvatske županije i regije, podržati budući rast tvrtke. Otvaranjem ovih ureda planiramo unaprijediti naš odnos s hotelima i drugim partnerima te im pomoći da unaprijede vlastite usluge putem personaliziranih savjeta o tome kako optimizirati svoju vidljivost na internetskoj stranici te im pomoći da budu što učinkovitiji’, rekao je Goran Pleše, Area manager Booking.com-a.

Booking.com d.o.o. je lokalna tvrtka za podršku Booking.com-u BV i u Hrvatskoj je aktivna od 2011. godine. Booking.com BV u Hrvatskoj trenutačno zastupa više od 16.500 partnerskih smještajnih objekta; od privatnih smještaja do luksuznih hotela. Tijekom 2013. inozemni su posjetitelji putem Booking.com-a napravili više od 800.000 rezervacija  smještaja u hrvatskim objektima te su time dali značajan doprinos hrvatskoj hotelskoj industriji, popunjenosti kapaciteta hotela/smještajnih objekata i turizmu općenito. Osim toga, Booking.com pridonosi razvoju hrvatskih hotelskih grupacija putem promocije hrvatskih hotela diljem svijeta.

O Booking.com-u:
Booking.com je svjetski lider u internetskim rezervacijama hotelskog i ostalih vrsta smještaja. Jamči najbolje cijene za bilo koju vrstu smještaja – od malih i nezavisnih do luksuznih smještaja s 5 zvjezdica. Gosti mogu pristupiti internetskoj stranici Booking.com neovisno o vremenu i lokaciji putem mobilnih telefona i tableta, bez plaćanja naknade za rezervaciju. Internetska stranica Booking.com dostupna je na 42 jezika, nudi više od 455,000 hotela i ostalih vrsta smještaja u 200 zemalja, prikazuje 28.5 milijuna osvrta napisanih od strane gostiju nakon njihovog boravka te privlači internetske posjetitelje s poslovnih i tržišta razonode diljem svijeta. S više od 17 godina iskustva i timom koji broji više od 6,500 privrženih zaposlenika u 115 ureda diljem svijeta, Booking.com rukovodi vlastitim timom službe za korisnike dostupnim 24 sata dnevno s ciljem pomaganja gostima na njihovu jeziku, osiguravajući im pritom iznimno korisničko iskustvo. Osnovan 1996. godine, Booking.com BV je vlasnik i rukovoditelj Booking.com™ i dio je The Priceline Group (NASDAQ: PCLN).

Dialog