Buddy Valastro, zvijezda TLC-ja, dolazi izabrati najljepšu hrvatsku tortu

Buddy Valastro, jedan od najpoznatijih slastičara na svijetu, posjetit će Hrvatsku 17. i 18. listopada. Slavni Cake Boss (Šef slastičarnice) s TLC-ja, sudjelovat će u izboru najljepše torte s hrvatskim motivima. Za natjecanje se može prijaviti na stranici Buddydolazi.hr zaključno do 9. listopada.
Ovo je prvi posjet Buddyja Valastra Hrvatskoj. Buddy u SAD-u uspješno vodi lanac slastičarnica Carlo’s Bakery. U slastičarnici svog oca radio je od malih nogu, a zatim je uz pomoć obitelji stvorio pravo slatko carstvo. Diljem svijeta postao je poznat zahvaljujući seriji Cake Boss na TLC kanalu, koja prati rad njegovog tima u slastičarnici, ali i obiteljski život koji je Buddyju uvijek na prvom mjestu. Nova sezona serije Šef slastičarnice na programu je od 19. listopada, srijedom u 20 sati.
Buddy se iznimno veseli dolasku u Hrvatsku, a još više prilici da upozna ljude koji ga gledaju i koje inspirira.
Natjecanje ima 3 faze, a prijave su moguće do 9. listopada. Da bi se priključili natjecanju, sudionici moraju napraviti tortu ukrašenu hrvatskim motivima i postaviti fotografiju ili video torte koju su napravili na www.buddydolazi.hr u skladu s pravilima. Najboljih 10 prijava natjecat će se javno za ulazak u finale, a pobjedničku tortu će proglasiti Buddy Valastro 17. listopada u City Centeru one West.

Detalji natječaja i prijave: www.buddydolazi.hr
PR: Kreativne ideje