Budimpešta na Bundeku

U Zagreb je stigla je i mađarska prijestolnica Budimpešta, koja će posjetitelje Bundekfesta povesti na nezaboravno gastro i zabavno putovanje.

U atraktivno dizajniranoj i osmišljenoj tematskoj jedinici možete uživati u vrhunskim mađarskim specijalitetima, ali i sjajnim glazbenim sastavima. Tradicionalni mađarski gulaš s kiselim tijestom iz zdjele, svinjski gulaš na mađarski s kiselim kupusom posluženo sa kiselim vrhnjem i kruhom, sočne ručno pravljene kuhane i dimljene svinjske nogice poslužene sa senfom, hrenom i kruhom, mađarska domaća pečena ljuta kobasa poslužena sa senfom i kruhom, hun-dog – ljutkasta pečena kobasica na mađarski pomiješana s kiselim krastavcima sa senfom u svježe pečenom pecivu i mađarska domaća dimljena kobasica (blaga ili ljuta), samo su dio sjajne gastro ponude Piknik Pavilona te kuhara Sarlos Peter Papasa, koja će biti prezentirana do nedjelje 28. rujna.

Kako zvuči tradicionalna mađarska glazba, doživjet ćete kroz sjajnu glazbu sastava Buda Folk Band, Ferenczi György és a Rackajam te Budapest Bar, koji će se svojim zaraznim gypsy i rock and roll zvukom pobrinuti za nezaboravne trenutke.

Select PR