Čajanka u Esplanadi uz Soulfingers

Nova doza zabave ovaj četvrtak, 4. srpnja od 17 do 21 sat na Oleander terasi zagrebačkog hotela Esplanade.

‘Krenuli smo!’ – s velikim su zadovoljstvom uskliknuli braća Denis i Haris Ahmetašević iz grupe Soulfingers, misleći na svoj jedinstveni program Tea Time Music koji je prošlog četvrtka krenuo u zagrebačkom hotelu Esplanade na legendarnoj Oleander terasi.

‘Na jednom smo otoku gledali zalazak sunca, sjedili na terasi i pili čaj. Tada nam je sinulo da bismo takvu atmosferu trebali napraviti u srcu Zagreba’ – rado se prisjeća Denis opisujući kako su braća došla na ideju za program Tea Time Music.

Događaj u zalaz sunca u Esplanadi započeo je uz zvuke himne Tea Time Musica, te uz simpatičnu ceremoniju dizanja zastave TTM na jarbolu ispred hotela i pozdrav Soulfingersa zastavi TTM što je izmamilo osmijehe publike.

‘To je naš mali zajednički ritual, pa zajedno dolazimo na binu uz zvuke himne Tea Time Musica i dizanje zastave TTM poput mornara na brodu koji se iskrcavaju u luci i odlaze u grad u provod. Eto, tako ćemo se provoditi u našem gradu svakog tjedna!’

Ako je suditi po reakcijama gostiju, ovaj društveni događaj oduševio je publiku metropole i goste hotela, te im omogućio da u neuobičajeno doba dana, nakon radnog vremena,  uživaju u koncertnoj izvedbi dobro raspoloženih Soulfingersa, glazbi u režiji DJ-a Marija Kovača i opuštenoj atmosferi terase Oleander uz piće i zalogajčiće po pristupačnim cijenama.

Svakog četvrtka, te iznimno u petak 12. srpnja od 17 do 21 sat, do kraja srpnja možete uživati u Tea Time Musicu na Oleander terasi hotela Esplanade uz Soulfingerse.

P. R.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.