Čarobna atmosfera blagdana uz slatke bio delicije iz ALNATURA božićne kolekcije

Miris cimeta, klinčića, marcipana, badema i oraha, doprinose potpunom blagdanskom ugođaju doma i istinskom doživljaju Božića.  Sitni božićni kolačići i kekse unose okus blagdana, ali i toplinu i veselje u dom.

Zvjezdice sa cimetom ili anisom, medenjaci,  prhki keksi s marcipanom, paprenjaci, domino kocke, vanilij kiflice, zimska čokolada i topli zimski čaj sa začinima, samo su neki od neizostavnih gastro užitaka od kojih se ne odvajamo tijekom predblagdanskog  razdoblja.

Osim što su vrlo ukusni, božićni začini imaju i pozitivno djelovanje na zdravlje, a priprema slastica idealna je prigoda za kvalitetno provođenje vremena s obitelji.

Novi Alnatura božićni proizvodi stigli su na police BIPA trgovina!  Božićne slastice, kolačići, kekse,  kao i zdrave i prirodne namirnice i grickalice iz Alnature mogu biti prigodan i ukusan dar za dragu osobu ili idealan dodatak koji će upotpuniti vaš blagdanski stol.

Uživajte u punom ukusu organskih proizvoda i raznolikom izboru – od namirnica potrebnih za izradu kolačića, kao što su  bademi, lješnjaci, čokolada, indijski oraščići, cimet, klinčići, i sl., pa do gotovih božićnih keksa i prigodnih blagdanskih napitaka iz Alnatura asortimana, poput Alnatura zimskog čaja i Alnatura čaja sa cimetom.

Alnatura proizvodi zasnivaju se na ekološkim principima proizvodnje, pa izbor Alnatura organskih proizvoda olakšava našu svakodnevnu odluku da i tijekom blagdana odaberemo BIO namirnice kojima ćemo zasladiti i ukrasiti blagdanski stol.

PR: Akter public