Čarobni okusi uskršnjih blagdana

Sada već tradicionalno, Lidl svoje kupce svake godine uoči blagdana uveseljava bogatom Deluxe ponudom.

Riječ je o izuzetno atraktivnim proizvodima napravljenim od vrhunskih sastojaka, koji će u svačiji dom unijeti dašak luksuza i svečanog ugođaja. U svim Lidlovim trgovinama dostupni su dobro poznati Deluxe proizvodi.

Ekskluzivna Lidlova Deluxe ponuda ovih uskršnjih blagdana obuhvaća čitav niz posebnih proizvoda kao što su Sir s tartufima, Pašteta s brusnicom omotana začinima, Pršut Serrano, Jaja prepelice, Stakleni mlin sa sušenim chilli papričicama, Makadamija oraščići ili Carpaccio od lososa s parmezanom. Svoje ćete najmilije razveseliti pripremom Talijanskog pesta s tunjevinom, tartufima ili Calabrese, Crnih tortellona s lososom, Tagliatella sa špinatom, Tjestenine sa začinima, Fileta divljeg lososa, Talijanskog rižota ili pak Morskih plodova.

Svojim gostima zasigurno nećete dopustiti da odu bez deserta, a Lidl je ovih blagdana pripremio pregršt Deluxe slastica. U ponudi su Creme Brulee, Sladoled torta s jagodama ili čokoladom i narančom, Tiramisu, Miks orašastih plodova ili pak ekskluzivne Čokolade u atraktivnom pakiranju.

Ručak je najslađe završiti kavom, a tu je Deluxe Colombia 100% Arabica u drvenom pakiranju, ali i Irski kremasti liker od vrhnja i čistog irskog viskija.

Lidl