Čips s kulenom

Prvi hrvatski čips – Franckov Čipi Čips, koji se od 1977. godine proizvodi isključivo od domaćeg krumpira, dolazi u dva nova zavodljiva okusa – Kulen i Chilli koji predstavljaju užitak i za one najizbirljivije.

Originalni Čipi Čips Kulen osvaja već na prvi griz s punoćom pikantnog okusa i mirisa ove tradicionalne slavonske delicije. Dok se chilli kao začin koristi u mnogim jelima, u kombinaciji s Čipi Čipsom predstavlja poseban izazov za svakog sladokusca. Ova dva okusa nove su zvijezde linije proizvoda Čipi Čips koji uvijek dobro idu uz zabavu s prijateljima, a mnogi ne mogu zamisliti tulum, odlazak u kino ili gledanje utakmice uz pivo bez čipsa. Super hrskavi Čipi Čips omiljen je već generacijama, a iza uspjeha stoje desetljeća ulaganja u proizvodnju, inovacije i vrhunsku kvalitetu domaćeg krumpira. Čipi Čips Kulen i Chilli dolaze u pakiranjima od 150 grama.

Kad su zaposlenici Francka sa svojim suradnicima, davne 1977. osmislili slogan ‘Halo, halo… Stani malo. Grickaj Čipi čips!‘, vjerojatno nisu ni sanjali da će živjeti toliko dugo te da će toliko godina kasnije nositi jednako pozitivne emocije. Ipak, Čipi Čips svoj uspjeh ne duguje sloganu. Iza njega stoje desetljeća ulaganja u proizvodnju i tehnološke kapacitete, inovacije i postavljanje trendova te ispunjavanje želja i očekivanja ‘čipsoljubaca’.

Franck