Ćiro dodijelio nagradu za najbolji scenarij

Nagradni natječaj „Meni najbolje“

Miroslav Ćiro Blažević dodijelio nagradu za najbolji scenarij

Najbolja nagrada u životu i uloga u spotu

Legendarni Miroslav Ćiro Blažević jučer je u PIK Vrbovcu uručio glavnu nagradu natječaja PIK Trajne kobasice „Meni najbolje“. Pobjednica ove  inovativne, moderne i doista još neviđene kampanje na ovim područjima je Ana Kopić,  dok su svi ostali finalisti osvojili 1 metar PIK Panone.

Još u travnju PIK Vrbovec lansirao je interaktivnu multimedijsku kampanju za PIK Trajne kobasice uz veliki nagradni natječaj. Kreativci su dobili priliku postati scenaristi novog  TV spota  PIK Vrbovca te složiti svoj scenarij, a uz to osvojiti najbolju nagradu u životu i ulogu u istom spotu . U mjesec dana trajanja natječaja prikupljeno je preko 3.000 različitih scenarija. Pobjednica Ana Kopić, uz ulogu u spotu, osvojila je nagradu po vlastitom izboru – namještaj u vrijednosti 30.000 kn. U srpnju slijedi  snimanje novog spota prema pobjedničkom scenariju, a prikazivanje je planirano za rujan. Podrobnije informacije nalaze se na stranici meninajbolje.hr.

pik-101

“Pobjedom na nagradnom natječaju PIK Vrbovca, osim glavne nagrade (sudjelovanje u spotu, namještaj u vrijednosti 30.000 kn) dobila sam i jedno neponovljivo iskustvo, druženje sa živućom legendom Ćirom Blaževićem uz obilazak pogona za proizvodnju, čime sam iznimno oduševljena. Imam samo riječi hvale za cijeli tim PIK Vrbovca koji se pobrinuo da se osjećam domaće, ugodno i opušteno. Drago mi je da sam dobila priliku osobno se uvjeriti u visoke standarde higijene, kvalitetu i profesionalnost osoblja te najmodernijih postrojenja. Definitivno je ovo iskustvo koje ću pamtiti cijeli život. Lijepo je biti dio ovakve priče i doživjeti nešto ovako spektakularno i nezaboravno”, izjavila je Ana Kopić, pobjednica nagradnog natječaja „Meni najbolje“.

PR: IMC