ČISTA PETICA ZA PRVU MAŠKARANU ZABAVU U CRIKVENICI

Počelo je, počelo! – ljubitelji maškara diljem Kvarnera veselo trljaju ruke. Konačno su došli dani prepuni smijeha i zabave, vrijeme rezervirano za slatko iščekivanje subotnjih maškaranih zabava, velikih povorki i ostalih zabavnih događanja. I na crikveničkoj su rivijeri pripreme odavno u tijeku. Neki ideju za svoju originalnu masku razvijaju još od prošle godine, drugi pak inspiraciju dobivaju u posljednji trenutak. Kako god bilo, maske su iz godine u godinu sve bolje, a dokaz su tome i fotografije na jednoj od najpopularnijih maškaranih web stranica – www.maskare.net.

Premijerna je maškarana zabava pred nama, i to u subotu, 14. siječnja 2017. u gradskoj sportskoj dvorani u Crikvenici. U 21 h započinje maškarana zabava, u sklopu koje će Damir Rukavina, gradonačelnik Grada Crikvenice maškarama predati gradski ključ, čime i službeno počinje njihova vladavina, koja će trajati sve do 1. ožujka. Maškare će svečano i s ponosom podignuti svoju zastavu i krenut će glazbeno zagrijavanje uz grupu “Point”.

Već će prva ovogodišnja maškarana zabava u dvorani zasigurno dobiti čistu peticu, a za to će biti zaslužna i glazbena gošća večeri, sjajna i neumorna zabavljačica – Maja Šuput. Svake će subote najbolje maske (pojedinačne i grupne) osvojiti vrijedne nagrade, poput putovanja, izleta brodom, tečaja ronjenja ili wellness tretmana.

 “Vesela maškarana škrinjica” i ove godine krije prigodne akcije na brojnim lokacijama. Tako posjetitelji i stanovnici crikveničke rivijere za vrijeme trajanja Maškara, među ostalim, mogu po povoljnijim cijenama kušati razna ukusna jela, počastiti se novom frizurom, odjećom ili profesionalnim oslikavanjem lica.

Detalji o maškaranim pogodnostima i iznenađenjima nalaze se na letku Maškara 2017. ili web stranici www.maskare.net. Dragi maškarani gosti koji dolaze iz drugih krajeva mogu se opušteno zabavljati bez brige, jer za njih je spremna ponuda smještaja za vrijeme maškaranoga razdoblja, a mogu je također potražiti na www.maskare.net.

Probudite maštu, nabacite masku i osmijeh na lice, ekipu pod ruku pa pravac na Maškare u Crikvenicu!

Mali maškarani savjet: ne isplati se propustiti ni jednu maškaranu subotu.

 P.s. Svašta zanimljivo i zabavno se kuha i na www.maskare.net i Fejsu Maškare Crikvenica!

 Organizator Maškara 2017. u Crikvenici je Turistička zajednica Grada Crikvenice, a suorganizatori “Ekskluziva” d.o.o. Rijeka i “Jadran” d.d. Crikvenica.

 

PR: Marijana Biondić, direktorica TZG Crikvenice