Citrus mint sa stevijom

Od ovog tjedna Lidl Hrvatska u svoju je redovitu ponudu ‘Siti’ sokova uvrstio i ‘Citrus mint’, negazirano bezalkoholno piće sa sokom od citrusnog voća zaslađen sladilom iz biljke stevije, koje sadrži 30 posto manje šećera u odnosu na proizvode sličnog sastava.

Upravo to ‘Citrus mint’ čini zdravim odabirom za osvježenje tijekom vrućih ljetnih dana. Novi okus limuna i mente pruža osvježenje bez dodatnih kalorija te je tako pogodan za sve koji žele očuvati vitku liniju i paziti na zdravlje, a u trgovinama Lidla prodavat će se po cijeni od 6,99 kuna u pakiranju od 1,5 l.

Stevija je biljka iz porodice krizantema čije svježe lišće ima ugodan i sladak okus, a okusom se odlično nadopunjuje s limunovim sokom, kao i ostalim citrusima te ananasom, jagodama ili borovnicama. Povoljno djeluje na ljudski organizam, a konzumacijom stevije moguće je utjecati na razinu šećera u krvi ili čak regulirati visoki krvni tlak.

Nova Lidlova kombinacija okusa limuna i mente zadovoljit će i najizbirljivija nepca, a prirodni zaslađivač privući će i one koji uz osvježenje žele paziti na zdravlje i vitku liniju. Sok ‘Citrus mint’ najbolje je konzumirati rashlađenog. Uz novo Siti piće sa stevijom, u Lidlovoj ponudi i dalje se može pronaći već dobro poznati okus osvježenja: okus breskve i zelenog čaja u kombinaciji sa citrusnim voćem.

P. R.