Coolinarika na pametnim telefonima i tabletima

Korisnici portala Coolinarika.com, koji svoju omiljenu kulinarsku destinaciju koriste putem desktop računala ili laptopa, sada je mogu koristiti prilagođenu na svojim mobilnim telefonima i tablet uređajima. To znači da joj mogu pristupati putem jednako ugodnog korisničkog sučelja prilagođenog uređaju koji koriste.

Rezultat je to prilagodbe Coolinarike korištenjem responzivnog dizajna (Responsive Web Design) koji osigurava optimalno iskustvo gledanja i korištenja iste web stranice na bilo kojoj veličini ekrana uređaja, odnosno bilo kojoj rezoluciji ekrana. Coolinarika se ovime ističe kao prva regionalna web stranica usporedive veličine napravljena u responzivnom dizajnu.

Prateći potrebe posjetitelja Coolinarike, ali i brzo rastući globalni trend upotrebe pametnih telefona i tablet uređaja, prilagodba Coolinarike korištenjem responzivnog dizajna logičan je korak u njezinu daljem razvoju. U prilog tome govori i sve veći broj posjeta Coolinarici s mobilnih uređaja i tableta. Uspoređujući mjesec svibanj 2013. s istim razdobljem prošle godine, taj porast iznosi 270 posto.

Važno je naglasiti da korisnici Coolinarike koji će joj sada pristupati putem pametnih telefona ili tableta imaju iste mogućnosti koje su koristili i do sada (unos i pregled recepata, fotografija, komentara, sudjelovanje na forumu, kreiranje i kupnja Coolerica i mnoge druge).

P. R.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.