Crikvenica dobila Kartu za ljubljenje

Zanima vas koje je najljepše mjesto za poljubac na Rivijeri Crikvenica?

Otkrit ćemo vam tajnu – riječ je o 10 romantičnih lokacija, koje su nedavno i obilježene simpatičnim oznakama ‘This is a Good Kiss Spot ‘, a dobile su svoje mjesto i na posebno pripremljenoj i otisnutoj  ‘Karti za ljubljenje ‘.

Oznake su dio romantičnog pokreta, koji je cijelim svijetom proširio čarobnu poruku ljubavi. Originalnu ideju pod nazivom ‘This is a Good Kiss Spot ‘ razvila je umjetnička skupina  0707 iz Italije, a vrlo brzo je prerasla u pravi pokret, osvojila srca milijuna ljudi i zaživjela na ulicama brojnih svjetskih gradova.

Svako od četiri mjesta rivijere, Crikvenica, Dramalj, Jadranovo i Selce, ima nekoliko lokacija, a posebne su po tome što baš svaka od njih ima originalno ime. Potražite ‘Prvu’ na Veloj paladi i ‘Vječnu’ na gradini Badanj u Crikvenici, prošetajte se do  ‘Jedinstvene’ u dramaljskoj lučici Pazdehova i  ‘Neponovljive’ pokraj tunere u Jadranovu. Uživajte na  ‘Slatkoj’, ‘Savršenoj’ ili ‘Tajanstvenoj’, smijte se i zabavite s vašim voljenima na  ‘Zaigranoj’,  ‘Moćnoj’ i  ‘Jedinoj’.

 TZ GC