Crikvenica: Maškarani vikend za pet

Peti maškarani vikend na Rivijeri Crikvenica bit će baš za pet ! Zašto? Jer donosi smijeh, zabavu, ples i vesele maškarane trenutke za pamćenje! A raspored događanja je sljedeći:

Za sam početak, za sve željne plesa i pjesme će se u petak, 7. veljače, u večernjim satima u Domu kulture u Jadranovu održati Maškarana zabava uz Tamaru Brusić i grupu Point.

U subotu, 8. veljače, u 16 sati u šatoru u Crikvenici počinje 5. Otvoreni amaterski maškarani pikado turnir. Glazbeni program u crikveničkome maškaranome šatoru u 20 sati otvara grupa Trend, a gost večeri je Jasmin Stavros.

Nedjelja, 9. veljače, rezervirana je pak za naše najmlađe ljubitelje maškara. Održat će se tradicionalna Dječja maškarana povorka pa će crikveničke ulice preplaviti šarolike i razigrane maškarice i svojom radošću uljepšati nedjeljno popodne svim posjetiteljima. Grupe će se početi okupljati u 13 sati kod Hotela Miramare, odakle će krenuti prema centru Crikvenice te se predstaviti na Trgu Stjepana Radića. U slučaju kiše, sve će se grupe predstaviti i družiti u šatoru na parkiralištu Riviera od 14 sati.

Sudjelovat će oko 700 djece, i to iz Dječjeg vrtića Radost i crikveničkih osnovnih škola Zvonka Cara i Vladimira Nazora, skupa s podružnicama tih odgojno-obrazovnih ustanova iz Crikvenice (Thalassotherapia), Dramlja, Jadranova i Selca te gosti iz okolice (Novi Vinodolski, Bakar itd.).

Nakon povorke će se u maškaranome šatoru nastaviti zabava uz grupu Trend. Uz TZG Crikvenice, u organizaciji Dječje maškarane povorke sudjelovat će Društvo Naša djeca Grada Crikvenice te brojni volonteri iz udruga umirovljenika.

U Jadranovu nas i ove nedjelje čeka čajanka u Domu kulture s početkom u 16 sati.

Svi koji još nisu stigli, i dalje imaju priliku zaviriti u našu Veselu maškaranu škrinjicu i pronaći nešto baš za svoj gušt, bila to nova odjevna kombinacija ili slatko gastronomsko iznenađenje. Detalji su, naravno, na www.maskare.net

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.