Croatia Food Festival u Varaždinu

Croatia Food Festival nakon uspješnih zagrebačkih izdanja odlučio je svojom jedinstvenom gastronomskom pričom razveseliti i građane diljem Hrvatske.

Kapucinski trg u Varaždinu 23. i 24. travnja 2016. ugostit će najveći festival ulične hrane u Hrvatskoj. Bit će to odlična prilika da Varaždinci u dva dana uživaju u neponovljivim gastro delicijama u sklopu Varaždin Food Festivala. Varaždin je tako postao prvi grad u kojem će se u sklopu Croatia Food Festivala održati manifestacija koja je svojom gastro pričom osvojila Zagrepčane i postala nezaobilazno mjesto svih ljubitelja dobre hrane i odlične zabave.

Baš kao i u svojim prijašnjim izdanjima, i Varaždin Food Festival imat će jedinstvenu gastro ponudu na kojoj će dominirati jela s roštilja, po posebnoj recepturi, kojima nitko neće moći odoljeti. Uz specijalitete s roštilja, posjetitelje očekuju i iznenađenja iz azijske kuhinje, posebno osmišljeni sendviči iz Venezuele i eko slastice koje će zaokružiti i obogatiti ovu gastro ponudu.

Uz neodoljivo gastro iskustvo građani će imati priliku uživati i u pivu, mineralnoj vodi, a za ljubitelje vina pripremljene su najbolje berbe, pa će i ljubitelji dobre kapljice i gemišta doći na svoje.

Uz mnogo ića i pića, Varaždin Food Festival će između 12 i 20 sati na Kapucinskom trgu donijeti i mnoštvo dobre zabave, iznenađenja, nagradnih igara, a posjetitelji će imati priliku otići kući s vrijednim poklonima.

M. R.