Dani piva Karlovac

Grad na četiri rijeke živi punim plućima i sve je spremno za najznačajniji pivski festival!

Desetodnevna pivska fešta u Karlovcu počinje 22. kolovoza koncertom Maje Šuput. Ovogodišnje izdanje Dana piva Karlovac 2014., održavat će se do 31. kolovoza na prostoru športsko-rekreacijskog centra Korana, a u tom će periodu Karlovcem teći i peta rijeka, ona s najboljim pivskim okusima.

Uz pivo koje je naravno u prvom planu, deset najvećih domaćih i regionalnih glazbenih imena na četiri pozornice, kao i brojna iznenađenja, garancija su zabave do ranih jutarnjih sati!U međuvremenu čeka vas glazbeni užitak za najizbirljivije, a sigurno je kako će svatko pronaći nešto za sebe: 22.8. Maja Šuput, 23.8. Vuco, 24.8. Dubioza kolektiv, 25.8. Klapa Intrade, 26.8. Hladno pivo, 27.8. Thompson, 28.8. Massimo, 29.8. Jole, 30.8. Ivan Zak, 31.8. Jelena Rozga

Uz glazbu ne treba zaboraviti na odličnu gastronomsku ponudu, nezaobilazne degustacije brojnih, različitih vrsti piva kao i veliki lunapark. Sva događanja u Karlovcu, dio su nastojanja organizatora, partnera i sponzora da se Dani piva do 2020. godine pretvore u najinternacionalniji pivski festival u Hrvatskoj.  Ulaz na prostor 28. Dana piva, kao i na sve koncerte je besplatan!

H. R.