Doživite Prag uz Booking.com

 “Grad stotine tornjeva” od sada na samo 90 minuta izravnog leta iz Hrvatske

 Sjajne vijesti za sve ljubitelje piva i arhitekture u Hrvatskoj! Otputujte u Prag za samo 90 minuta izravnim letom iz Zagreba. Booking.com, globalni lider u povezivanju putnika s najvećim izborom fantastičnih destinacija, nudi jedinstven smještaj u Pragu za svačiji džep. U ponudi se nalazi više od 30 vrsta različitih smještajnih objekata, uključujući hotele, apartmane, vile, hostele, bungalove i brodove. Na vama je samo da odaberete smještajni objekt koji odgovara vašem karakteru i upoznate ovaj prekrasan grad koji krije mnogo, mnogo više od dobrog piva!

Magičnu češku prijestolnicu krase mnogobrojni mostovi, kupole, dvorci i katedrale. Prošećite ulicama Praga i uživajte u fantastičnoj arhitekturi različitih stilova – od srednjeg vijeka i gotike, do baroka i art deco zgrada ili se pak odlučite na opuštajući hod uz slikovitu rijeku Vltavu. Ako nemate dovoljno vremena za upiti sve doživljaje ovog grada, savjetujemo privatnog turističkog vodiča koji će vama i vašem društvu priuštiti nezaboravno osobno iskustvo Praga.

Fan ste noćnih šetnji? Ohrabrite se na večernji obilazak grada, upoznajte lokalne sablasne legende, posjetite “uklete” lokalitete i priušitite si posebno iskustvo koje će vam osigurati visoku dozu adrenalina. Najbolji način za završetak dana prepunog razgledavanja jest opuštanje i upijanje iskustava u jednom od lokalnih restorana uz tradicionalna češka jela i kriglu osvježavajućeg piva.

PR : Dialog