DRON DOSTAVLJAO ŠAMPANJCE

DRON DOSTAVLJAO ŠAMPANJCE  GOSTIMA NA JEDINSTVENOM MUMM PARTYJU

 Budućnost je stigla na hrvatsku klupsku scenu. U ekskluzivnom hvarskom Hula Hula beach baru, Maison Mumm je označio početak nove ere uživanja u vrhunskim partyjima. Naime, gostima su putem drona posluživane boce šampanjca direktno na njihov stol.

Tijekom dvodnevnog partyja u hvarskom Hula Hula beach baru, posjetitelji su uživali u performansu koji im je priredio Mumm. Predstavljen je najnoviji dizajn Mumm Grand Cordon šampanjca koji je, prilikom svake narudžbe, bio dostavljen na jedinstven način. Naime, luksuzne nove boce su po prvi put u Hrvatskoj bile prenošene dronom preko mora izravno na stol gosta, istovremeno popraćene uzbudljivom glazbom i atraktivnim vizualnim efektima.

Mumm_Grand_Cordon_drone_delivery_2

Mummova legendarna crvena vrpca kao orden za hrabrost

Novi dizajn boce je najinovativniji u 189 godina dugoj povijesti Maison Mumma. Ime šampanjca i njegov prepoznatljiv logo ispisani su zlatnim slovima izravno na staklo, a crvena vrpca Cordon Rouge, inspirirana najvišom civilnom nagradom u Francuskoj Légion d’Honneur, utisnuta je u tijelo boce. Legendarna vrpca postala je sinonim za vrhunsku zabavu diljem svijeta popraćenu nezaboravnim interaktivnim doživljajem i energičnim glazbenim programom.

 Hvar kao i New York

Hrvatska se tako ponovo pokazala kao svjetska party destinacija s Hvarom kao domaćinom Mumm partyja. Sličan party se nedavno održao i u New Yorku gdje je javnosti premijerno predstavljen novi dizajn boce. Zvijezda filma Sumrak i globalni brend ambasador Kellan Lutz na motociklu je dostavio šampanjac baš kao i u Mummovom filmu „Daring Delivery“. Film utjelovljuje Mummovu posvećenost odvažnosti i inovaciji, a Lutz je istaknuo kako je to bio najzahtjevniji projekt što se tiče izvedenih akrobacija.

PR: Komunikacijski laboratorij