Drugi maškarani vikend u Crikvenici

Dan po dan, tjedan brzo proleti i eto nam još jednoga maškaranoga vikenda! A što nas očekuje na Rivijeri Crikvenica u subotu, 18. siječnja?

Veliki maškarani šator na parkiralištu Riviera u Crikvenici ove će subote ugostiti još jedno od dragih lica s hrvatske glazbene scene. Dolazi nam Dražen Zečić, koji će svojim brojnim glazbenim uspješnicama rasplesati i raspjevati mlado i staro, maškare i ‘nemaškare’, Crikveničane i njihove drage goste iz bliže i dalje okolice.

Zabava započinje već oko 20 sati, kada će slatka glazbena uvertira biti domaće glazbene snage – grupa Trend, koja će zagrijati atmosferu subotnje maškarane večeri.

Od ovoga vikenda otvara se i ‘Vesela maškarana škrinjica’! Ova nova akcija uključuje brojne maškarane pogodnosti koje su pripremili pojedini crikvenički hotelijeri, pansioni, privatni iznajmljivači, ugostitelji, trgovci te ostali obrtnici i poduzetnici. Tako će svi posjetitelji moći noćiti u Crikvenici po promotivnim cijenama, kušati posebnu ponudu jela i pića ili se počastiti nekim zanimljivim proizvodom.

Probudite maštu, nabacite jedinstvenu masku i osmijeh na lice pa pravac u maškarani šator u Crikvenici!
Pjevajte i plešite s Draženom Zečićem već ove subote u Crikvenici! I ne zaboravite, možda upravo Vaša maska privuče najviše pažnje. Osvojite jednu od vrijednih nagrada koje smo pripremili za najljepšu pojedinačnu i grupnu masku – otputujte na zanimljivi izlet, počastite se vrhunskom večerom ili opustite na kozmetičkome tretmanu.

Organizator ‘Maškara 2014.’ u Crikvenici je Turistička zajednica Grada Crikvenice, suorganizator Krasnica d.o.o. Rijeka, a pokrovitelj Grad Crikvenica.
Opširnije na: www.maskare.net i www.rivieracrikvenica.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.