Dukatela za doručak iz snova

Ljubiteljima Dukatele, Dukat je pripremio pravo malo iznenađenje za nepce i oči!

Dukatela mliječni namaz, spravljena od samo najboljeg vrhnja, sada je još kremastija i mazivija za potpuno uživanje u savršenom doručku.

Uz poboljšanu recepturu, Dukat je predstavio i redizajniranu ambalažu te novo ime klasične Dukatele, koja se sada na policama trgovinama može pronaći pod nazivom original, baš kako joj i pristaje.

Dukatela mliječni namaz od najfinijeg vrhnja prvi je mliječni namaz na našem tržištu. Proizvedena prema originalnoj Dukatovoj recepturi, Dukatela ponosno nosi oznaku ‘Izvorno hrvatsko’. Godine usavršavanja recepture, korištenje samo najfinijeg vrhnja najbolje kvalitete, predanost izvrsnosti i ljubav utkana u svaki proizvod stvorili su najomiljeniji mliječni namaz hrvatskih potrošača.

No, Dukatela osvaja potrošače i izvan granice Lijepe naše te je 2013. godine Dukatela original nagrađena najvišom ocjenom za kvalitetu i okus na vodećem svjetskom testiranju kvalitete prehrambenih proizvoda koje provode stručnjaci Međunarodnog instituta za okus i  kvalitetu proizvoda (iTQi) u Bruxellesu.

Osvježavajući i savršene mazivosti, Dukatela mliječni namazi prirodan su izvor vrijednih nutrijenata, kalcija i bjelančevina, te su stoga nezaobilazan dio pravilne i uravnotežene prehrane.

Ljubiteljima Dukatele na raspolaganju su tri raskošna okusa najboljeg domaćeg mliječnog namaza od najfinijeg vrhnja: Dukatela original, Dukatela light s čak 55 posto manje mliječne masti te Dukatela s povrćem. Sve tri Dukatele dostupne su u pakiranjima od 70 i 150 grama, a Dukatela original i Dukatela s povrćem i u 250-gramskom maxi pakiranju.

Uživajte u doručku iz snova i provjerite zašto je original uvijek bolji od kopije!

Dukat