Dukatov pozdrav ljetu u znaku joge

Dukat je okupio mnogobrojne zaljubljenike u jogu koji su prostirkama okupirali prilazni plato Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu i vježbama joge pozdravili ljeto.

Dolazak ljeta obilježava se diljem svijeta, a Dukat ga prvi put u Hrvatskoj obilježava vježbanjem joge na otvorenom. Zajedničkim vježbanjem pod vedrim nebom u gradskom okruženju više od 200 entuzijasta na sat su vremena pobjegle od užurbanog i stresnog načina života i pronašle mir i ravnotežu uz opuštajuće pokrete joge. Vježbe su vodili iskusni učitelji joge iz udruge Umijeće življenja koji su pripremili niz vježbi prilagođenih početnim i naprednim ljubiteljima joge, uz neizostavne pozdrave suncu.

‘SenSia pozdrav ljetu inspiriran je popularnim okupljanjem na Times Squareu u New Yorku i naša je želja da se on nastavi u Hrvatskoj i idućih godina. Ovaj projekt još je jedna potvrda Dukatove prakse odgovornog poslovanja u sklopu koje potičemo građane na usvajanje i razvijanje zdravih navika. A vježbanje i SenSia sastavni su dio toga’, izjavili su u Dukatu.

P. R.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.