Duo cocktail show

Šarene košulje, slamnati šeširi, duga i kratka pića egzotičnih okusa i tropskih nota uvod su u ljeto u Lesnini XXXL Jankomir.

Za početak vruće sezone Lesnina poziva na osvježenje uz hladna pića i cocktail show s poznatim cocktail majstorom Draženom Pribičevićem u glavnoj ulozi.

Koktel-showCosmopolitan, Sex on the Beach, Hawaii, Pina Colada, Mojito neka su od osvježenja koja se mogu degustirati u subotu 7. lipnja od 13 do 19 sati u Lesnini na zagrebačkom Jankomiru, i koja će posjetitelje nakratko odvesti na željenu daleku egzotičnu destinaciju.

Dvojica barmena ovom prilikom demonstrirat će vještine točenja i miješanja poznatih pića na osebujan način. Uz klasičnu pripravu koktela akrobatskim rukovanjem bocama i šejkerima pokazat će svu atraktivnost ovog zanata. Cijeli program vodit će poznato lice s malih ekrana, Lesninina domaćica Marijana Batinić.

Kao i uvijek do sada Lesnina za posjetitelje priprema bogati nagradni fond, a najsretniji i najspretniji posjetitelj moći će odabrati proizvod iz asortimana Leonardo u vrijednosti 500 kuna.

Akterpublic