Eko Etno Tour 2013

Sajam Eko Etno Tour, koji se razvijao više od deset godina, održava se u Zagrebu od 24. do 27. travnja, u Boćarskom domu, s novim proširenim sadržajem i nazivom Eko Etno Tour, međunarodni sajam turizma, tradicije, eno-gastronomije, proizvoda, usluga i autohtonih događanja ruralnih područja.

Na međunarodnom sajmu Eko Etno Touru primarno će se predstaviti autohtoni i tradicijski ruralni proizvodi i usluge, eno i gastronomski specijaliteti, kulturna baština, folklor, stari zanati, autohtona događanja i običaji pojedinih krajeva Hrvatske i ostalih zemalja, te turistička ponuda ruralnog turizma.

Na sajmu će biti organizirano niz degustacija, prezentacije regionalnih i nacionalnih kuhinja, te omogućena promotivna prodaja i kupnja proizvoda.

Ovogodišnji sajam prati bogat program stručnih i popratnih događanja kao što su stručni skupovi, seminari, savjetovanja, prezentacije, tematske radionice te stručna ocjenjivanja ruralne turističke ponude.

Za vrijeme sajma organizirana je i turistička burza Eko Etno Trade Show što će omogućiti zainteresiranim stranim turističkim agencijama da ostvare kontakt i neposredno pregovaraju s potencijalnim dobavljačima – domaćim turističkim agencijama, hotelijerima, turističkim zajednicama i udrugama.

Svečano otvorenje Sajma je u srijedu, 24. travnja u 18 sati, uz Počasnu satniju Kravat pukovnije, modnu reviju Etno butika Mara, glazbeni nastup Danijele Pintarić uz voditeljsku palicu Ljiljane Vinković te prezentaciju ‘Kužine od štajuna’.

Opširnije na: www.ekoetnosajam.hr

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.