ELEKTRIČNIM VOZILIMA DO EKOPARK KRAŠ

ELEKTRIČNI BUNTOVNIK OTVARA SEZONU UZBUDLJIVE EKO VOŽNJE

Električna vozila su, voljeli ih ili ne, definitivno trend koji se trenutno dogada u svijetu.

Ponuda je velika, bogata i šarena, a cijenom su vozila sve dostupnija te se sve veći broj ljudi odlučuje za takav oblik prijevoza, ovisno o svojim potrebama.

Privlače svojim dizajnom, a karakteristikama  olakšavaju svakodnevnicu u gradskim gužvama, turizmu, sportu, slabije pokretnim osobama i sl.

Uz napredak tehnologije sama autonomija električnih vozila je došla do zavidne razine te  zadovoljava dnevne potrebe korisnika.

Sve topliji dani privlače motoriste da svoje ljubimce izvuku iz garaža i počnu uživati u vožnji izvan automobila. Tako su električni buntovnici Doohan iTank i iTango odlučili otvoriti sezonu i upustiti se u avanturu. Mislili su i mislili gdje bi za vikend mogli pobjeći od gradske vreve, jer kotači zovu na avanturu, te su se odlučili za potpuni bijeg iz Zagreba. Gdje bolje uživati u eko vožnji nego do ekoparka Krašograd koji je na udaljenosti od 35km od Zagreba. Osim po savršenoj udaljenosti, sam naziv parka je garantirao da će vozila tamo biti objeručke prihvaćena i električni buntovnici nisu ostali razočarani.

Nakon malo više od pola sata vožnje, stigli su u zelenu oazu Krašograda. Dohan iTango i iTank potpuno su se uklopili s okolišem ekoparka. Ne zagađuju, bez emisije štetnih plinova omogućuju prirodi da i dalje živi i pruža nam svoje ljepote.

Oblaci su se malo zacrnili, ali vrijeme je i dalje bilo ugodno i toplo, idealno za obilazak parka. Iako su vozila nečujna, vožnja parkom nije dozvoljena, jer se radi o pješačkoj zoni nerijetko prepunoj djece.

Dolaskom na samo jezero, električni buntovnici odlučili su se odmoriti u restoranu Domaćica kojim dominira terasa s predivnim pogledom i domaćom atmosferom. Naravno da je bilo potrebno napraviti par selfija za Instagram prije nego su vozači krenuli napuniti svoje baterije u bogatoj ponudi restorana.

Za kraj eko avanture bilo je potrebno napuniti se gorivom za vozače – kavom. Elektro Doohan skuterima nije potrebno gorivo, oni vole struju i ne znaju za potrošnju benzina.

Do iduće pustolovine električnih buntovnika, pratite ih na društvenim mrežama i podijelite strast za alternativnim načinima prijevoza:

www.elektricnibuntovnik.hr

Tel: 01 222 56 91

info@elektricnibuntovnik.hr

Tekst i fotografija: Električni buntovnik