Emirates predstavio portal za partnere u industriji putovanja

Emirates je predstavio novuonline platformu za svoje prodajne partnere širom svijeta.Emirates PartnersPortal prilagođen je svim tržištimakako bi svi partneriimali priliku zadovoljiti svoje potrebe u jedinstvenom poslovnom okruženju. Portal je osmišljen kao sveobuhvatna platformaza partnere u industriji putovanjakako bi imali brz i siguran pristup mnoštvu informacija o Emiratesovim najnovijim uslugama i proizvodima kao i tehničkoj podršci. Dinamična platforma preoblikovati će način na koji Emirates dostavlja informacije svojoj zajednici partnera u prodaji putovanja. Portal također nudi niz funkcija, uključujućiself-servicealatei podršku te ugrađenu automatizaciju poslovnih procesa. Sve navedene značajke usmjerene su na postizanje učinkovitosti partnera te na pružanje transparentnosti vezane uz status transakcija.

Adnan Kazim, glavni komercijalni direktor Emiratesa rekao je: „Sa zadovoljstvom smo pokrenuliEmirates Partners Portalkoji osigurava bolju suradnju ​​s našimpartnerima u prodaji putovanja širom svijeta. Radi se o jedinstvenoj platformi u industriji koja nam omogućuje personalizirano iskustvo na temelju profila i potreba naših partnera. Slušajući naše agente i partnere, osmislili smo portal kako bismo odgovorili na njihove potrebe, bile one vezane za informacije, obuku ili tehničku podršku. Zahvalni smo na partnerstvima koja imamo sa zajednicama širom svijeta i sretni što ćemo ih okupiti i pružati im podršku putem nove platforme.Uzstručnu podršku naših komercijalnih timova diljem svijeta, želimo ponuditi neusporedivu fleksibilnost i osnažiti naše partnere u industriji putovanja kako bi oni mogli pružiti još bolje usluge svojim klijentima i pomoći im da uživaju u letu s Emiratesom. Lansiranje portala u ovom je trenutku posebno važno u našoj industriji s obzirom na važnost pravovremenih informacija u svakom trenutku.“

Portal je izrađenu skladu s najnovijom tehnologijom prema standardima NDC/IATA te će pružati pristup raznolikom sadržaju uz dodatak ključnih operativnih ažuriranja 24 sata dnevno 7 dana u tjednu, kao i drugim osnovnim platformama Emiratesa, poput Dubai Experience. Ova tehnologija pruža učinkovitu i snažnu osnovu za besprijekorna poboljšanja i budući razvoj, omogućujućikomercijalnim timovima da pružaju najnovije informacije o tržištu na više svjetskih jezika.

Registracija i upis brzi su i sigurni te su automatski povezani s pojedinim Emiratesovim agentom.Više informacijaputnički agenti mogu pronaći ovdje,  a za pomoć se mogu obratiti lokalnim prodajnim timovima.

Media val