Englesko vjenčanje na Krku po 60. put

Lisa i Alex iz Manchestera su se u potrazi za savršenim mjestom za vjenčanje odlučili proputovati svijet u svom kamperu i vjenčati se u svakoj državi koju posjete.

Vjenčat će se i u Hrvatskoj 24. rujna na svjetioniku Maltempo na otoku Krku.

Dvije godine putovanja i 59 vjenčanja je iza njih, a sada su došli u Hrvatsku gdje će ponoviti zavjete po 60. put. Ideja za ovu avanturu je nastala, kako tvrdi Alex, kada se prije dvije godine nisu mogli odlučiti za jedinstveno, posebno i nezaboravno mjesto na kojem bi se vjenčali. Nakon prodaje zajedničke kuće i privatnog biznisa, Lisa i Alex su krenuli u potragu… ali na način da se vjenčaju na svakom mjestu na svom proputovanju.

Krenuli su od Kanade, preko SAD-a, Meksika, sve do raznih lokacija u južnoj Americi, posjetili velik dio Europe i sjeverne Afrike, a nakon Hrvatske čeka ih još južna Afrika, velika Azija i Australija. Doživjeli su vjenčanja na raznim egzotičnim lokacijama, izgovorili zavjete plivajući s delfinima, u fast foodu u Las Vegasu, pred Martom Stewart u New Yorku, s nogama u oceanu na rajskim plažama i još mnogo toga.

Opširnije na: www.btwstudio.hr

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.