Facebook poruke pretvorili u čokolade

Zamislite da ste za svaku primljenu ljubavnu poruku na facebooku dobili čokoladu… Upravo takav stroj osmislili su u Krašu i postavili ga u shopping centar na Valentinovo.

Nakon što je mladi makedonski dizajner Ivan Durgutovski na internetu objavio poster s igrom riječi ‘I have a Kraš on you’, gdje je engleska riječ za zaljubljenost ‘crush’ zamijenjena Kraševim logotipom, ova zgodna dosjetka je osvojila simpatije korisnika društvenih mreža i spontano se proširila cijelom regijom. Putem društvenih mreža došla je i do Kraša, gdje su prepoznali potencijal ove ideje i angažirali mladog dizajnera da za njih napravi logotip za svoju kampanju na Valentinovo.

Razmišljajući kako iznenaditi zaljubljene parove na Valentinovo, u Krašu su se zapitali kako bi oni reagirali kada bi uz ljubavne poruke koje razmjenjuju putem Facebooka dobili i čokoladu. Nakon pozitivnih reakcija na ovu ideju od strane slučajnih ispitanika na ulici, u Krašu su osmislili stroj koji ljubavne poruke ispisuje na prigodno ‘I have a Kraš on you’ pakiranje Dorina čokolade. Na Valentinovo, stroj je premijerno postavljen u Avenue Mall shopping centar u Zagrebu gdje je izazvao veliki interes svih generacija. Atmosferu i opće oduševljenje zaljubljenih parova ovim slatkim iznenađenjem možete vidjeti u priloženom videu.

P. R.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.