Festival lošinjskih balkona

U organizaciji Grada Malog Lošinja i Turističke zajednice Grada Malog Lošinja i ove će se godine na Lošinju održati jedna od atraktivnijih manifestacija sezone Festival lošinjskih balkona.

Festival lošinjskih balkona ove godine održati će se treću godinu za redom od 22. do 23. kolovoza.

Na festivalu će nastupati glazbenici s lošinjskih balkona iznad Rive lošinjskih kapetana i obale Priko, u samom centru grada. Gostima je ova manifestacija veoma zanimljiva i neobična, budući se cjelokupni program održava iznad njihovih glava. Festival je atrakcija kako za domaće ljude tako i za goste koji se nerIjetko pridruže u pjevanju.

Lošinjski balkoni su u prošlosti bili centar događanja, pa se ovom manifestacijom želi vratiti u prošlost i vratiti nekadašnje značenje balkona u zabavnom životu građana.

Ove godine gosti će moći uživati u brojnim evergreenima, koje će izvoditi lošinjski glazbenici na akustičnim gitarama. Na dosadašnjim festivalima s balkona su se izvodile operete i canzone, dok će ove godine program biti u znaku akustične gitare.

Koncerti će se održati u luci u centru grada Malog Lošinja s početkom u 20.30 sati. Trio Pa Sa Bi i duo Bibi Brothers nastupit će 22. kolovoza,  dok će 23. kolovoza nastupiti dueti Med&Sol i DaVinci.

Lokacija balkona s kojih će se izvoditi program ostati će tajna do same večeri koncerta. Zato dođite i uživajte!

P. R.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.