Festival piva u Konzumu

Oktoberfest već tradicionalno svake godine okuplja ljubitelje najpopularnijeg alkoholnog pića na svijetu. Ukoliko ste i vi pripadnici te skupine a nemate priliku otići u Műnchen, svoju ljubav prema ovom napitku možete iskazati uz Konzumov pivski festival.

Festival piva u Konzumu posebna je akcijska ponuda omiljenih brendova piva koja traje od 24. rujna do 14. listopada. U širokoj ponudi lagera, tamnih i pšeničnih piva, ali i sve popularnijih kraft piva odaberite svog favorita i opremite se za ‘pivski’ mjesec po akcijskim cijenama.

Posljednjih godina u svijetu proizvodnje piva odvija se prava Kraft revolucija. Izraz Kraft upotrebljava se za male i neovisne proizvođače koji u izradi primjenjuju vrlo inovativan i eksperimentalan pristup. Njihova piva su posebna jer proizvodnji pristupaju strastveno i kreativno uz nekonvencionalne recepte izrade te se proizvode u iznimno malim količinama.

Ipak, Konzum je za svoje kupce osigurao nekoliko domaćih kraft poslastica. Proizvodi iz Vukovarske, Zmajske pivovare i Pivnice Medvedgrad naći će se u asortimanu Konzuma u periodu trajanja ovog specijalnog festivala piva. Bilo da već znate sve posebnosti ovih piva ili ćete ih tek otkriti, svoj autentični doživljaj pronađite u Konzum prodavaonicama.

P. R.