Festival slastica na Rivijeri Crikvenica

Vikend pred nama donosi mnoga slatka i osvježavajuća iznenađenja na Rivijeri Crikvenica.

U subotu i nedjelju, 7. i 8. rujna, Crikvenica, Dramalj, Jadranovo i Selce sve posjetitelje dočekuju s ukusnim i originalnim slasticama, koje će pripremati iskusni gastro majstori u sklopu prvoga po redu Festivala kolača i sladoleda. U hotelima, restoranima, slastičarnicama i caffe barovima cijele rivijere pripremat će se posebna ponuda slastica pa će posjetitelji, između ostaloga, moći uživati u Torti Frankopan, palačinkama u mascarponeu i umaku od naranče, Crikveničkim palačinkama, tortama Fererro Rocher i Viagra, voćnim kupovima i domaćim štrudlama.

TZG Crikvenice je pripremila i zabavni program za sve generacije, koji će se održati u subotu, 7. rujna, na Trgu Stjepana Radića prema sljedećem rasporedu:
– 09.00 – Radionica izrade autohtonih slastica
– 09.30 – Zabavni program uz sastav Klamaruša
– 10.00 – Predstava za djecu
– 10.40 – Zabavni program uz sastav Klamaruša

Osim toga, u subotu će od 9 do 13 sati na crikveničkome trgu biti i prodajna izložba slastica, na kojoj će svoje proizvode predstaviti Bomboneta, Grand hotel Dramalj, Jadran d.d. u stečaju Crikvenica, Milman, Mima Art, PIK d.d., Toš i Udruga Lodrica.

Organizator Festivala kolača i sladoleda je Turistička zajednica Grada Crikvenice, a pokrovitelji Grad Crikvenica i Grand hotel Dramalj.

P. R.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.