Finale 3. Prvenstva Hrvatske u roštiljanju

Zagrebački Bundek okupio je u nedjelju tisuće Zagrepčana koji su do kasnih večernjih sati uživali u roštiljanju, koncertima i brojnim zabavnim aktivnostima.

Pet ekipa iz različitih dijelova Hrvatske natjecalo su za titulu najboljeg roštilj majstora, a glavnom nagradom i prestižnim trofejem ‘Zlatni ćevap’ okitila se ekipa iz Varaždina ‘Veseli Prigorci’, koji su rekli:

‘Ponosni smo što se vraćamo u naš Varaždin sa Zlatnim ćevapom te smo sigurni da ćemo roštiljanje nastaviti do kraja sezone jer nam prijatelji i obitelj neće dati mira sve dok ne kušaju pobjednički roštilj barem nekoliko puta’

Praščić iz Zagreba, Lud, 2 zbunjena, normalan iz Osijeka, Ina iz Novog Vinodolskog, Dica Kalelarge iz Zadra te Veseli Prigorci iz Varaždina borili su se svim snagama i malim kuharskim tajnama za titulu najboljeg te su imali samo jedan cilj – impresionirati strogi žiri s majstorom kuharom Brankom Ognjenovićem na čelu.

PIK