Fit & fun vikend u Rimskim termama

Rimske terme i Mario Valentić pozivaju vas na fantastičan vikend tijekom kojeg možete spojiti vježbanje, brigu o zdravlju i relaksaciju. Od 22. do 24. travnja provedite aktivan vikend u društvu partnera ili prijateljica, zabavite se uz super trenera i uživajte u dobrom osjećaju koji pruža boravak u prirodi

rimske 2

  U srcu netaknute prirode gdje se susreću povijest i suvremen pristup opuštanju i zdravlju, okružene brdima i parkom koji u sebi krije bujnu vegetaciju i egzotične vrste iz svih krajeva svijeta, na samo sat vremena od Zagreba smjestile su se Rimske terme. Mogućnost kombinacije opuštajućeg odmora u termalnoj vodi i raznih aktivnosti u prirodi koja okružuje resort ono je što Rimske terme čini posebnima. Prekrasna dolina rijeke Savinje i veliki park u kojem još od 1879. godine rastu divovske sekvoje i brojno drugo egzotično drveće mame da vrijeme provedete na zraku uživajući u nekoj fizičkoj aktivnosti. Kao istinski pobornik zdravog načina života koji uključuje vježbanje Mario Valentić poziva sve da mu se od 22. do 24. travnja pridruže na Fit & fun vikendu u Rimskim termama.

„Nisam pobornik vrhunskog sporta zato što je u njemu sve podređeno rezultatu – brže, više, jače. Za mene je cilj prije svega zdravo tijelo i baš zato sam odmah pristao u Rimskim termama organizirati vikend tijekom kojeg će se vježbati, hodati, meditirati, družiti, naučiti nešto o zdravoj prehrani i pritom se dobro zabaviti“, objašnjava Mario.

Mario je u Rimskim termama otkrio sve mogućnosti za outdoor aktivnosti koje one nude – staze za šetnju ili vožnju biciklom, brda za planinarenje te park za fizički trening i meditaciju na jednoj od 14 energetskih točaka koje imaju izuzetno povoljno djelovanje na zdravlje. Upravo će tamo Mario voditi ice-break vježbanje – lagani trening na otvorenom – kao i jutarne treninge koji uključuju vježbe disanja, pozdrav suncu, do-in vježbe, dinamički stretching i vježbe snage u paru. Tu su još klasična i zumba u bazenu te grupne vježbe u vodi pod vodstvom fizioterapeuta. Nakon treninga u prirodi Mario preporuča odlazak u toplu saunu ili jedan od bazena u kojima voda iz 1000 metara dubokih izvora ima između 36 i 38 °C te je izvrsna za opuštanje i rekuperaciju.

rimske 3

Zabavni dio ovog vikenda čine chill-out večer – minglanje uz čaj za opuštanje, Fit & fun party te živa glazba u kavani princeze Viktorije, a u cijenu su uključene i dvije večere u restoranu Ferdinand. S obzirom da je proljeće idealno doba godine za čišćenje organizma, Mario je naglasak stavio na zdrave obroke: smoothie dobrodošlice i dobar doručak za aktivan dan.

”Kad sam prvi put vidio ovaj krajolik obećao sam sebi da ću napraviti jednu turu biciklom do Rimskih termi i bolje upoznati kraj, možda otići na vožnju kajakom po Savinji, opustiti se u njihovoj termalnoj vodi te se drugi dan biciklom vratiti u Zagreb”, svoje je planove otkrio Mario.

Više o ponudi: http://www.rimske-terme.si/hr/?package=fit-fun-vikend-s-mariom-valenticem

 

PR lolipop