Foodpanda – mobilna aplikacija za naručivanje hrane

Foodpanda, vodeći svjetski online servis za naručivanje hrane, odnedavno je uz 40 država Svijeta, prisutan i u Hrvatskoj.

Predstavio je besplatnu mobilnu aplikaciju koja će korisnicima olakšati naručivanje hrane, a da pri tom ne moraju sjediti pored računala ili imati promotivni letak u torbi. Gladni ste, a ne kuha vam se? Svakako isprobajte mobilnu aplikaciju foodpanda i uvjerite se u prednosti moderne tehnologije!

Aplikacija je besplatna i dostupna na iOS i Android platformi, no uskoro dolazi i Windows Phone verzija. S par klikova na svojem pametnom telefonu korisnici mogu naručiti omiljenu hranu i sms-om dobiti potvrdu vremena isporuke. Potrebno je samo odabrati grad u kojem se nalaze i upisati svoju adresu, te će im se na ekranu pokazati svi restorani koji dostavljaju do njih. No, ako i ne znate točno svoju lokaciju, trebate samo pritisnuti ‘Trenutna lokacija’ i aplikacija će saznati vašu adresu.

Korisnici mogu vidjeti menije restorana u ponudi, preporuke šefa kuhinje, vrijeme dostave i recenzije drugih korisnika. Svojim partnerima – restoranima, pizzerijama i ostalima, foodpanda pri tome radi i promociju te im puni kapacitete. Time naša zemlja slijedi svjetske trendove u naručivanju hrane, a ovaj servis pokazuje razliku u pristupu prema svojim korisnicima, kao i prema partnerima. A kažu da je ovo tek početak…

P. R.