Fort Apache ponovno otvoren

U autentičnom ambijentu Divljeg zapada, uz zvukove country glazbe i atmosferu iz kaubojskih filmova, kultni je steak house Fort Apache službeno otvorio svoja vrata nakon određene pauze u radu.

Fort Apache_3 (Kopiraj)Ovaj jedinstveni restoran, na pola puta između Zagreba i Samobora, poznat je po sočnim steakovima čijoj se pripremi posvećuje posebna pozornost. Gosti su tako, osim u vrhunskoj hrani, imali priliku uživati i u plesnim točkama saloonskih zabavljačica, živoj country glazbi, okušati se u partiji popularnog blackjacka, dok su najhrabriji odmjeravali snage na mehaničkom biku.

Jelovnik Fort Apachea zadovoljit će i najzahtjevnije ljubitelje ukusnih odrezaka. U bogatoj je ponudi cijeli niz steakova različite gramaže i načina pripreme te zanimljivih kaubojskih naziva kao što su primjerice Indian Arrows, Cowboy’s choice, Apache ‘Chief’, Jack’s Steaks, Ribeye Steaks, Sirlions, Deer Warrior Steak ili pak popularni T-Bones. Također, tu je i pregršt priloga, između ostalog Onion Rings, Crispy Chicken Wings ‘Kentucky Style’, Buffalo Wings, salata, burgera, umaka, jela na žlicu i deserata.

Fort Apache_4 (Kopiraj)Doista drugačiji od uobičajenih ugostiteljskih objekata, izvana je nalik tvrđavi iz western filmova, dok interijer prepun drva krase pažljivo odabrani detalji, kaubojske i indijanske slike ili pak sedla u funkciji barskih stolaca. Na gornjem se katu nalazi i pravi cigar bar predviđen za ‘muške’ razgovore i opuštanje nakon hrane, a svi ljubitelji cigara imaju mogućnost pohraniti vlasite cigare i ostaviti ih na čuvanju u za to predviđenom prostoru.

Ugodan ambijent, ljubazno osoblje i pomna priprema ukusno pečenih odrezaka čine Fort Apache primarnim mjestom za odlazak na vrhunski steak.

P. R.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.