Foto natječaj: Karlovačko – Dani piva

Ako jedva čekate najbolju festivalsko-pivsku atmosferu u zemlji i ako ste dobar prijatelj, onda je naš nagradni foto-natječaj pravo mjesto na kojemu možete osvojiti super provod na Danima piva u Karlovcu i povesti sa sobom svoja tri najbolja prijatelja!

Što trebate učiniti?

U razdoblju od 19.08. do 25.08. pošaljite  fotografiju na temu „Ništa ne može razdvojiti prijatelje i Karlovačko“ na email adresu: idemonakarlovacko@gmail.com

Nađe li se vaša fotka prema našem sudu među 5 najoriginalnijih, osvajate super-tretman na Danima piva za vas i vaša 3 prijatelja koji se nalaze na fotki, a koji uključuje večeru za 4 osobe i 0,5 lit Karlovačkog piva po osobi u šatoru Karlovačkog na Danima piva.

Također, obavezno  pri slanju fotografije u e-mailu navedite i sljedeće podatke:
–  puno ime i prezime
–  datum rođenja
–  adresu stanovanja
–   broj mobitela
–   puna imena i prezimena 3 prijatelja s kojima ste na fotografiji

Istekom natječaja, u roku od 72 sata, objavit ćemo dobitnike nagradnih tretmana za po 4 osobe na Danima piva putem bilješki na Karlovačko Facebook stranici.

Jedan sudionik može poslati samo 1 fotografiju s elementima zadatka (sudionik i 3 prijatelja na fotki uživaju u Karlovačkom). U slučaju slanja više od 1 fotografije, u obzir se će se uzimati samo e-mail koji je prvi zaprimljen na email adresu idemonakarlovacko@gmail.com. Jedan sudionik koji je poslao fotografiju, kao i njegovi prijatelji na fotografiji mogu osvojiti samo 1 nagradni tretman na Danima piva, neovisno na kojoj fotografiji se nalaze. Odnosno sudionik i prijatelji iz fotografije ukoliko budu slali dodatne fotografije prema zadatku ili se nađu na fotografijama drugih sudionika, neće moći osvojiti još jednu nagradu.

PREUZIMANJE I KONZUMIRANJE NAGRADA

Nakon javne objave, popis dobitnika bit će predan zaposlenicima Karlovačke pivovare kojima se dobitnici pri dolasku u Karlovačko šator na Danima piva trebaju javiti radi konzumacije nagrade. Dobitnici svoje nagradne tretmane mogu – uz predočenje identifikacijskog dokumenta – iskoristitiu razdoblju trajanja Dana piva: 30.08. – 08.09.2013.

Dobitnici prihvaćaju da se njihove fotografije snimljene u šatoru Karlovačke pivovare za vrijeme konzumiranja nagrade, objave na službenoj Facebook stranici Karlovačkog.

U nagradnom natječaju mogu sudjelovati isključivo punoljetne osobe(18+).

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.