Franck: 11 okusa premium čajeva Superiore Tea

Najveći hrvatski proizvođač čajeva predstavio je u zagrebačkoj kavani Johann Franck svoju novu Franck Superiore liniju čajeva, dostupnu u kafićima i ostalim ugostiteljskim objektima. Riječ je o premium liniji čajeva koju odlikuje raznovrsnost okusa i najkvalitetniji sastojci, a rezultat je Franckove dugogodišnje tradicije i stručnih znanja u proizvodnji vrhunskog čaja kojem potrošači ostaju vjerni.

Kreirana za istinske ljubitelje čaja, Franck Superiore linija premium čajeva donosi 11 čarobnih okusa – biljnih (Aromatični šipak, Kamilica i med, Menta i Rooibos naranča), voćnih (Tropsko jutro i Ljetni san), zelenih (Sencha i Trešnjin cvijet) te crnih čajeva (English Breakfast, Crni Earl Grey i Darjeeling).

Uz Ivu Šulentić, s novom linijom premium čajeva sve je okupljene na predstavljaju upoznala Ines Umićević, brend menadžerica za kategoriju čajeva u Francku.

‘Naša nova premium linija čajeva kreirana je kako bi pružila pravi osjetilni doživljaj istinskim ljubiteljima čaja, koji u njemu uživaju i mimo sezone prehlada i gripe. Istraživanje koje smo proveli u suradnji s agencijom Hendal pokazalo je da hrvatski ‘čajoljupci’ vode posebnu brigu o zdravlju i zdravoj prehrani, a Superiore linija odgovor je na taj rastući trend.’ Uz to, naglasila je kako nova Superiore linija premium čajeva uvelike pridonosi afirmaciji Francka kao tržišnog lidera koji kreira nove trendove i kontinuirano podiže ljestvicu kvalitete.

Franck Superiore liniju čajeva odlikuje i raznovrsnost ponude, bogatstvo okusa te istovremeno maštovite i harmonične kombinacije sastojaka, s čime je prisutne pobliže upoznala Ivana Prstec, Franckov tehnolog razvoja za asortiman čajeva.

‘U svakom od Superiore čajeva sadržani su isključivo najbolji sastojci – nježni listići i pupoljci te pažljivo birani komadići voća. Upravo visoka kvaliteta sastojaka svim ljubiteljima čaja jamči jedinstveni doživljaj. Zahvaljujući širini ponude – od ‘klasičnih’ crnih i zelenih čajeva raznolikog zemljopisnog podrijetla, preko aromatičnih biljnih čajeva do primamljujućih voćnih mješavina – svaki će čajoljubac u Superiore liniji zasigurno pronaći svoje omiljene okuse’, istaknula je.

Nakon predstavljanja Superiore linije čajeva okupljeni su ih mogli i isprobati. Budući da je distribucija Franckovih Superiore čajeva već započela, u njihovim okusima već mogu uživati i posjetitelji kafića i ostalih ugostiteljskih objekata diljem Hrvatske.

M. M.