Franck Cool Up! napitci

19.06.2015., Zagreb - Promocija novog Franckovog osvjezavajuceg pica Cool Up u kavani Johan Franck. Photo: Grgur Zucko/PIXSELL

Franck je na Cool Up! partyju u zagrebačkoj kavani Johann Franck predstavio novi osvježavajući napitak od esencije čaja koji se priprema s vodom i puno leda – Franck Cool Up!.

Franckov profesionalni barista Josip Novačić pripremao je atraktivne bezalkoholne Cool Up! koktele, dostupna u tri okusa koji savršeno rashlađuju i gase žeđ: Pepermint, Zeleni čaj i Jabuka Mix. Dostupni su kao sirupi u pojedinačnim stick pakiranjima, koje se lako pomiješa s vodom i ledom, a moguće ih je piti samostalno ili pak kao bezalkoholne koktele sa svježim voćem.

‘Franck Cool Up! prava je kreacija prirode u čaši s obzirom da sadrži isključivo prirodne sastojke, bez umjetnih sladila, bojila i aroma što će ljubitelji prirodnih napitaka posebno cijeniti tijekom cijele godine.  Ujedno, praktičnost pakiranja omogućuje brzu i jednostavnu pripremu i konzumaciju u vašem najdražem kafiću ili restoranu’, istaknula je Ines Umićević, brend menadžerica za kategoriju čaja u Francku.

Jabuka Mix odlično se sljubljuje s listićima mente i kriškama naranče za lagano, resko osvježenje. Svi oni koji vole malo intenzivnije okuse trebali bi probati Pepermint Cool Up! okus pomiješan s limetom i listićima metvice, dok je za ljubitelje zelenog čaja idealan koktel Franck Cool Up! Zeleni čaj okus s dodatkom svježeg limuna i đumbira.

Napitak je dostupan u HoReCa kanalima diljem Hrvatske, pa tako i u vašem omiljenom kafiću, a sve što trebate je samo zatražiti od konobara da vam pripremi osvježavajući Cool Up! bezalkoholni koktel s jednim od tri raspoloživa okusa.

M. M. / Foto: Grgur Žučko (Pixsell)