Franckova adventska čajanka

Advent na Zrinjevcu postao je vremeplov u doba starog Zagreba, gdje su gosti Franckove kuće čaja prisustvovali predstavljanju nove linije voćnih čajeva Voćni + Moćni.

Voćna + Moćna čajanka, podsjetila je prisutne čajopljupce na ‘stari duh’ Zagreba te dugu kulturu ispijanja i laganog uživanja u čaju koja je i danas mnogima svakodnevni ritual. Uz zvukove starih zagrebačkih šansona, prisutni su među prvima kušali i zanimljive kombinacije okusa iz nove linije Franck voćnih čajeva, među kojima su bile i glumice te prave ljubiteljice čaja Bojana Gregorić Vejzović i Mila Elegović.

Koliko se novi Franck čajevi imaju rad, uvjerili su se mnogobrojni ljubitelji čaja koji su imali priliku ugrijati se uz tri nova okusa neodoljivih sastojaka te bogatog voćnog mirisa. Uz upečatljive okuse iz nove linije voćnih čajeva ‘Voćni + Moćni’, crnog ribiza, limete i slasnih acai bobica te egzotično neodoljivog mangosteena i maline, okupljeni su uživali i u originalnim čajnim kolačićima.

Da novi Voćni + Moćni čajevi neće razočarati ni najizbirljivije čajoljupce garantira vodeća uloga Francka u inovacijama što potvrđuje i činjenica da je prvi predstavio voćne čajeve na domaćem tržištu. Mnoštvo noviteta u kategoriji čaja potvrđuje da Franck i dalje probija led u razvoju novih proizvoda što mu je na domaćem tržištu osiguralo lidersku poziciju.

Tako je i ovog puta Franck u sklopu Franckove kuće čaja utjelovio sve što predstavlja kao brend te je podsjetio na ritual pripreme i kulture ispijanja čaja pružajući svima početak blagdana u voćnom i moćnom stilu.

Franck / Foto: Grgur Žućko (Pixsell)