Fresh Island Festival na Zrću

Fresh Island Festival za sve prave i oldskul hip hop fanove kao šlag na tortu najavljuje gostovanje hip hop ikone, Krs One.

Krs je tron dijelio s velikanima zlatnog doba poput Jay Z-a, Big L-a, Big Puna, 2 Paca, Notorious B.I.G.-a, Chuck D-a te Nasa, a ove godine po prvi put dolazi u Hrvatsku.

U petak 12. srpnja u klubu Aquarius na plaži Zrće, nakon festivalskih nastupa Snoop Dogga, A$AP Rockyja i Iggyja Azalea, publika će dobiti priliku uživati u neprikosnovenim rimama učitelja, istinske legende, koja sa razlogom nosi nadimak ‘The Teacher’.

Uz četrdesetak imena koja će nastupiti na četiri pozornice klubova Aquarius & Papaya tijekom četiri dana i noći, održat će se i ekskluzivni party na brodu rezerviran za samo 200 najbržih fanova, prvi plesni ljetni kamp Adria Dance Camp koji će okupiti stotinjak najboljih koreografa i plesača sa svjetske i regionalne scene. Nezaboravni After Beach Partyji obilježit će najveći hip hop događaj u regiji, a kojeg pravi ljubitelji hip hopa nikako ne smiju propustiti. Već sad, mjesec dana prije početka samog festivala za Fresh Island se traži karta više, a najavljuju se posjetitelji iz čitavog svijeta.

Opširnije na: www.fresh-island.org

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.