Germanwings opet leti iz Berlina za Zagreb

S četiri nove rute, Germanwings jača svoju poziciju u Berlinu. Njemačka zrakoplovna tvrtka će od 4. srpnja uspostaviti letove iz zračne luke Tegel za Zagreb i Barcelonu, dok će od 31. kolovoza povezati glavni grad Njemačke i Moskvu (zračna luka Vnukovo) te Pariz (Charles de Gaulle). Nove rute već se mogu rezervirati na www.germanwings.com

Tvtka kćer zrakoplovnog prijevoznika Lufthanse prometovat će četiri puta tjedno na ruti iz Zagreba za zrakoplovnu luku Tegel. Zrakoplov polazi iz Zagreba u 6:30 ponedjeljkom, srijedom, petkom i nedjeljom. Barcelonu će spajati s glavnim gradom Njemačke svakodnevnim letovima u 10:55 sati, osim utorkom kad je let jedan sat ranije.

Od 31. kolovoza, Germanwings će prometovati dva puta dnevno tijekom tjedna te jednom dnevno vikendom na ruti za Pariz. Jutarnji let polazi u 6.55 sati iz Berlina dok večerernji polazi u 18.20 sati, a povratni letovi su u 8.40 sati i 22.15 sati. Od istog datuma njemački zrakoplovni prijevoznik počinje s letovima za Moskvu, koje je preuzeo od matične tvrtke Lufthanse. Svakodnevni letovi za glavni grad Rusije polaze iz Berlina u 10.30 sati, dok je nedjeljom taj let u 14.10 sati. Povratni let iz Moskve je u 14.50 sati a nedjeljom u 17.30 sati.

P. R.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.