Gü i Delifrance slastice u Metrou

U veleprodajnom centru na zagrebačkom Jankomiru potražite Gü i Delifrance brza i delikatesna rješenja za sve ljubitelje gotovih slastica.

Ako volite čokoladu, limun i dizajnerska pakiranja osvojit će vas engleski brand Gü te njihovi cheesecakeovi i čokoladni soufflei vrhunske kvalitete koji osvajaju okusom, praktičnosti i primamljivom ambalažom. Francuski brand Delifrance upakirao je pak macaronse, šarene predmete žudnje trendsetterica diljem svijeta u primamljivu ambalažu od 12 komada hrskavih šarenih kolačića jednostavne upotrebe: odmrznuti i pojesti te pritom dobro uživati. Navedeni proizvodi su po prvi puta ekskluzivno dostupni u Hrvatskoj.

2-Gu-New York cheesecakeProcjenjuje se da se jedna Gü slastica u svijetu pojede svake dvije sekunde. Ovoj statistici od nedavno se pridružuje i Zagreb. U Metro rashladnim škrinjama u Jankomiru potražite Gü premium proizvode vrhunske kvalitete: New York cheesecake ili cheesecake s okusom limuna koji dolaze u atraktivnim staklenkama, po dvije u jednom pakiranju, iz kojih se mogu odmah i konzumirati bez potrebnog odmrzavanja ili pečenja. Ukoliko ste više ljubitelj čokolade, uživajte u Gü čokoladnom souffleu ili čokoladnom souffleu s narančom. Čokoladne souffleove potrebno je peći desetak minuta u pećnici, nakon čega  možete uživati u čokoladnom blaženstvu tekuće čokolade i hrskavog biskvita.

Macaronsi su već zaludili trendsetterice diljem svijeta, no rijetko koja se upušta u njihovu pripremu. Komplicirana izvedba i dugotrajan proces pripreme još više ističu osebujnost i značaj ovih šarenih kolačića. Nemojte se mučiti i bacati neuspjele pokušaje domaćih macaronsa. Posegnite za jednostavnijim rješenjem: smrznutim Delifrance macaronsima, savršenom kombinacijom hrskavog i ukusnog.  Dvanaest šarenih i hrskavih okruglih kolačića izrađeni su od prirodnih sastojaka, prvenstveno bjelanjaka i badema u prahu, te u pakiranju dolaze po dva kolačića s okusom kave, čokolade, pistacija, malina, limuna i vanilije. Delifrance macaronse nakon vađenja iz hladnjaka potrebno je staviti na sobnu temperaturu i pričekati da se odmrznu.

Metro