Hercegovačka večer u restaurant & wine baru Del Posto Grand hotela Slavia u Baškoj Vodi

U petak, 22. studenoga 2019. održana je Hercegovačka večer u restaurant & wine baru Del Posto Grand hotela Slavia u Baškoj Vodi.

Izvrsna suradnja poznatog hercegovačkog restorana Bezdan 21,  najboljeg fine dining restauranta Podbiokovlja Del posto i slastičarne Romana  pokazala se kao interesantan događaj koji je rezultirao činjenicom da je restaurant rezerviran za najbrže sladokusce dvadesetak dana prije samog održavanja večeri.

Goste je zabavljao tamburaški sastav Romansa iz Mostara.

U destinaciji koja je desetljećima ljetna destinacija čiji su glavni proizvodi sunce i more,  u zimskim mjesecima otvara se mogućnost raznolike ponude gastro evenata i suradnje velikih imena koja su dala inovativnost i prepoznatljivost ponudi harne i pića Dalmacije, a  i šire. U restaurantu Del posto slijedi Dalmatinska večer koja će se održati na blagdan Sv. Nikole, zaštitnika Općine Baška Voda 6. prosinca 2019. Chef Pero Savanović iz primoštenskog restauranta Mediteran pripremit će za vas posebno gastro iznenađenje. O restaurantu Mediteran, u kojem je naš gost chef, ne treba trošiti puno riječi – jednostavno svi ljubitelji izvorne, lokalne i svježe spize pronašli su put do njega. Nadamo se da ćete i vi.  Dalmatinskom večeri započinje Tjedna dalmatinske kuhinje u restaurant & wine baru Del posto Grand hotela Slavia u Baškoj Vodi u kojem ćete cijeli tjedan moći uživati u menuu inspiriranom okusima Dalmacije. 

Na večeri će goste zabavljati makarska grupa Leut s repertoarom najkvećih dalmatinskih glazbenih bardova, a domaćin večeri je poduzeće Kingrtrade, koji je prepoznao naš trud na aktivnostima za oživljenja zimskog turizma u Podbiokolju.

Hoteli Baška voda