Hotel Kempinski otvara svoja vrata

Luksuzni Golf & Spa Resort Kempinski Hotel Adriatic u mjestašcu Alberi nedaleko Umaga idealno je mjesto za kombinaciju aktivnog odmora u vidu igranja golfa ili za lagano opuštanja i punjenja baterija u prostranom Carolea Spa centru na 3000 četvornih metara. Za zaljubljene pak predstavlja savršenu lokaciju za razmjenu ljubavnih zavjeta u romantičnoj kapelici uronjenoj u mediteranski vrt te na hotelskoj plaži. U obzir dolaze i kongresi i poslovna druženja jer hotel raspolaže brojnim multifunkcionalnim kongresnim sadržajima s direktnim pogledom na Jadransko more.

kempinski_Executive-Suite-Sea-View-inside

Kempinski Hotel Adriatic raskošna je građevina modernih linija i velikih staklenih površina koje omogućavaju uživanje u sugestivnom pogledu na bogatstvo boja istarskog krajobraza, na obrise najstarijeg svjetionika na ovom dijelu Jadrana te s druge strane na obzor preko Piranskog zaljeva koji seže sve do šarmantnih gradića Pirana i Portoroža, talijanskih Roviga i Grada i bijelih vrhova Alpa.

Luksuznih i prostranih 186 soba i apartmana prate posljednja dostignuća u sferi udobnosti i high-tech opreme. Predsjednički apartmani fasciniraju avangardnim tehnološkim rješenjima i modernim dizajnom u kojemu dominiraju crna i bijela boja. Smještene na samom vrhu hotela, svaka se od ove dvije luksuzne rezidencije proseže na 250 četvornih metara unutarnjeg prostora te 560 četvornih metara terase s vanjskim jacuzzijem i pogledom na Savudrijsku valu, slovensku i talijansku obalu te veličanstvene vrhove Alpi, dajući gostu osjećaj da lebdi između neba i mora.

Gastronomska ponuda hotela može se pohvaliti elegantnim restoranom Dijana i ekskluzivnim istarskim restoranom Kanova, te s tri strateški pozicionirana bara. Carolea Spa centar na 3000 četvornih metara raspolaže sa brojnim saunama, rimskom kupelji, private suitevima za tretmane u dvoje, turskim i marokanskim hamamom i brojnim drugim sadržajima i definitivno predstavlja dušu i srce ove luksuzne oaze.

kempinski_Beach

Za ljubitelje aktivnijeg odmora u ponudi je i teretana opremljena najsuvremenijom Technogym opremom, 4 teniska terena, teren za košarku, najam bicikla, ronjenje i naravno golf. Najmlađe goste zabaviti će razigrano osoblje dječjeg kluba Kempi.

Više informacija o ponudi i ostalim uzbudljivim paketima hotela možete saznati na Kempinski web-stranici

 

Tekst i foto : Kempinski