HOTEL OLA: NOVI HOTEL ZDRAVSTVENOG TURIZMA POKRAJ TROGIRA

Ponuda obuhvaća hranu pripremljenu po Paleo/LCHF standardima, wellness centar, hotelsku regatnu jedrilicu, individualni pristup sukladno željama gostiju

 Hotel Ola se nalazi u neposrednoj blizini međunarodne zračne luke Split i centra grada Trogira.

U vlasništvu je zagrebačkog arhitektonskog studija XXL te je djelomično financiran fondovima Europske unije. Uz odmorišni turizam razvija zdravstveni i kongresni turizam te promiče aktivno i zdravo življenje, s posebnim naglaskom na autohtonu zdravu kuhinju.

Ovaj boutique hotel je prvenstveno namijenjen individualnim gostima koji čine 80% klijenata. Uz jedinstveni spoj odmora, aktivnosti za tijelo i um te prirodnih ljepota hotel Ola svoju filozofiju temelji na koncept životnog stila koji omogućava suvremen život u skladu s prirodom.

Različita inovativna rješenja su integrirana u projekt: krovni infinity bazen, parkirne platforme, a sam objekt je djelomice ukopan u brdo te sve sobe gledaju na more.

Hotel ima pedeset soba (standard, superior i suites sobe) od kojih svaka ima prekrasan pogled na jadransko more. Uz pogled koji oduzima dah, sve sobe su opremljene vrhunskim švicarskim madracima ELITE beds oznake EU label koji jamče kvalitetan odmor. Dodatnu hotelsku ponudu čine: wellness, unutarnji i vanjski infinity bazen, paleo/LCHF restoran, konferencijska dvorana, garaža, električni automobil s električnom stanicom za punjenje, skuteri, bicikle, fitness, spa..

Cjelokupna ponuda temelji se na oporavku, povratku energije i okretanju zdravom načinu života, a osnova je u Paleo/LCHF prehrani u kojoj se iskustvo obroka pretvara u lekciju života.

Šefica kuhinje hotelskog restorana Black Pepper, gđa. Ružica Jukičić koristi sezonske svježe lokalne namirnice od kojih su neke uzgajane upravo u hotelskom vrtu.

Restoran je otvoren i za vanjske goste te je idealan za privatna ili poslovna okupljanja uz neodoljive gastronomske delicije.

Dakle, uz povijesni grad Trogir (pod zaštitom UNESCO-a) gostima je na raspolaganju šetanja okolnim malim životopisnim mjestima. Njihov krajobraz gotovo je već stoljećima nepromijenjen te je destinacija hotela Ola jedinstvena zbog svoje očuvanosti u ovom dijelu Mediterana i Europe.

———————————————————————————————

Posebnu ponudu hotela čine:

  • Jedinstveni paleo/LCHF friendly restaurant (kuharske radionice)
  • Energy Clinic programi (Energy clinic detox, Inner balance, Elite power sleep, Power weight loss, Paleo LCHF program)
  • Adrenalinsko jedrenje na regatnoj jedrilici Ola sa instruktorom, skiperom Toniem Bulajom
  • Izleti u prekrasnoj okolici (Split, slapovi Krke, Plitvička jezera, rafting, kušanje vina, izleti brodom na dalmatinske otoke, najam skutera – 125cc, ture i izleti prilagođeni individualnim potrebama i željama gostiju….)
  • Napoleonov put ili cesta zdravlja u blizini hotela
  • Besplatan prijevoz električnim automobilom do obližnje plaže ili do stajališta taxi broda
  • Tečaj ronjenja i posjet podvodnom muzeju u blizini hotela
  • Quado adventures  adrenalinska vožnja

——————————————————————————————

 

PR: hotel OLA