Hoteli Rogaška najavljuju otvorenje luksuznog ROI Spa centra

Investicija vrijedna više od dva milijuna eura wellness ponudu Rogaške Slatine podiže na novu razinu

 Na 1200 četvornih metara novog ROI Spa centra, koji se uskoro otvara u Hotelima Rogaška, prostirat će se mineralne, finske i turske kupelji, biljne i infracrvene saune, slane sobe za inhalaciju, tuševi doživljaja, tepidarij s grijanim ležaljkama, prostori za relaksaciju i vanjskirelax bazen s termomineralnom vodom. Riječ je o investiciji vrijednoj više od dva milijuna eura koja će wellness i zdravstvenoj ponudi Rogaške Slatine dati novu dimenziju, a Hotelima Rogaška novu dozu luksuza.

Rituali, tretmani i terapije  ovog novog spa centra temeljit će se na balneološkim postupcima, odnosno na ljekovitim svojstvima vode u cilju prevencije i liječenja raznih bolesti. Tako ćete u ROI Spa moći isprobati ljekovito blato za umorne mišiće i bolove u zglobovima i kralježnici, mineralne kupke koje omogućuju prodiranje magnezija kroz kožu i tako pomažu relaksaciji mišića i poboljšanju cirkulacije, kupke sa CO2 koje poboljšavaju perifernu cirkulaciju te suhe C02 kupke, a novost su ljekoviti oblozi od gline i mineralne vode koji se rade na posebnom vodenom krevetu.

Gosti iz Hrvatske ponovo otkrivaju Rogašku Slatinu

 „Naši gosti potvrdit će vam da su Hoteli Rogaška – Grand Hotel Sava**** superior i Hotel Zagreb****,među najvećim i najljepšim u Rogaškoj Slatini. Vodu iz Rogaške Slatine, čija su ljekovita svojstva poznata već više od 400 godina, u našem je hotelu pio Franjo Josip, car Austrije i kralj Ugarske. U 19. stoljeću koncesiju za punjenje vode imali su bečki ljekarnici, a u to je vrijeme naša voda bila treća najprodavanija voda na svijetu. I danas je ponuda Hotela Rogaškatemeljena na njezinim blagotvornim učincima te je koristimo u svim našim wellness i medicinskim programima, s čime ćemo nastaviti i u novom ROI Spa centru.Programe prati bogata gastronomska ponuda temeljena na zdravom načinu prehrane te prilagođena i dijetalnim potrebama gostiju. Osim zdravstvene, wellness i eno-gastro ponude, tu je i kongresni centar s dvoranom kapaciteta za 300 osoba koja se po potrebi može podijeliti u tri manje dvorane, pa nam je ponuda u cijelosti zaokružena“, kaže Stanislav Pšeničnik, vlasnik Hotela Rogaška.

Kaže kako mu je iznimno drago što gosti iz Hrvatske ponovo otkrivaju Rogašku Slatinu.

„Koliko nam je važno to tržište govori i činjenica da Hotelu Zagreb i Hotelu Sava nismo mijenjali imena. Imamo odličnu wellness ponudu i vlastiti medicinski centar kojeg vodi doktorica Nataša Nikolić, a naš àlacarte restoran Kaiser ušao je među deset najboljih slovenskih restorana. Sve su to razlozi zbog čega smo privlačni hrvatskim gostima, a u prilog nam ide i činjenica da smo nepunih sat vožnje udaljeni od Zagreba i da do Rogaške Slatine ne treba vinjeta“, zaključuje vlasnik Hotela Rogaška.

PR: Alma Radoš, Lollipop