Hrvatska turistička ponuda napokon digitalizirana

POKRENUTA APLIKACIJA S PREKO 2000 POPUSTA U RESTORANIMA, IZLETIMA I DRUGIM TURISTIČKIM AKTIVNOSTIMA

Globalna turistička ponuda odavno se prilagodila modernim putnicima koji se kod putovanja značajno oslanjaju na pametne telefona, a čini se kako je i Hrvatska napokon počela pratiti ovaj trend. Naime, nedavno je pokrenuta aplikacija CroDeals, koja korisnicima pruža preko 2000 mogućnosti za popuste u hrvatskim restoranima, kafićima, muzejima te kod bukiranja izleta i drugih turističkih aktivnosti. Aplikacija je napravljena na nekoliko svjetskih jezika i u potpunosti je prilagođena strancima koji dolaze u našu zemlju, a nastala je po uzoru na slične aplikacije kao što su Berlin Pass ili London Pass.

CroDeals aplikacija_snimak zaslona ekrana 222Voditelj projektnog tima koji je pokrenuo aplikaciju Benjamin Ratković je ovom prilikom istaknuo kako aplikacija značajno olakšava boravak stranaca u Hrvatskoj, a našu turističku ponudu čini konkurentnijom.

CroDeals pruža turistima sve ono što im je potrebno za ugodan i zabavan odmor. U svakom trenutku mogu vidjeti što se od zanimljivosti nalazi u njihovoj blizini i gdje mogu, uz pomoć naše aplikacije, ostvariti veliki popust. Uvodimo hrvatsku turističku ponudu u 21. stoljeće i vjerujem da će CroDeals našu zemlju učiniti konkurentnijom te je približiti mladima koji svoja putovanja više ne mogu zamisliti bez pametnog telefona – rekao je Ratković.

Pravo na ostvarivanje popusta stječe se kupovinom članstva u aplikaciji, koje se u pojedinim slučajevima isplati već nakon prve večere u restoranu ili izleta preko agencije. CroDeals također sadrži i besplatan turistički vodič za sve hrvatske regije koji pruža turistima informacije o zanimljivostima ili skrivenim ljepotama Lijepe naše.

Vjerujem da će CroDeals pokrenuti pravu malu turističku revoluciju u Hrvatskoj. Stalno nam se javljaju novi partneri koji žele da uključimo njihove restorane, trgovine ili turističke agencije u ponudu aplikacije. Drago im je što hrvatski ugostitelji i drugi poduzetnici sve više prepoznaju važnost koju imaju aplikacije i druga suvremena tehnološka rješenja za odluke modernih potrošača – dodao je Ratković.

U aplikaciju su uključeni neki od najboljih hrvatskih restorana, kao i različita ponuda aktivnosti, od adrenalinskih do klasičnih turističkih izleta. Sve lokacije i popusti koje aplikacija nudi mogu se pogledati potpuno besplatno, a dostupni su korisnicima Android i iOS uređaja.

 

Više informacija na www.crodeals.hr

 

PR: Medaval