Hrvatski premium proizvodi u Avenue Mallu

U trgovačkom centru Avenue Mall Zagreb ovaj će se vikend (12. i 13. travnja) održati manifestacija na kojoj će posjetitelji imati priliku degustirati i kupiti neke od hrvatskih premium proizvoda.

‘Pozivamo sve da posjete Avenue Mall i detaljnije upoznaju sve ove proizvode, i još više od toga, degustiraju, kupe nešto što im se bude svidjelo, zabave se i pokušaju osvojiti neki od poklona ili popust na kupnju’, poručuju iz Udruge G.E.T.

Bit će tu vina, likera, bermeta, voćnih vina i prirodnih sokova, maslinovih i bučinih ulja, sireva – kravljih i kozjih, muštarda, samoborskih salama i slavonskih kobasica… Posebnosti su čaj od maslinovog lista uljare Torkul koji se nedavno ukrcao na Arku okusa i cvijet soli solane Ramova. Bit će tu i slastica kao što su imotska torta i imotski te trogirski rafioli, praline i slastice od belgijske čokolade, kao i čvarkoline (praline od čokolade i čvaraka), kušlece od bermeta, medenjake… Bit će cvjetnih aranžmana, uskrsnih ukrasa, unikatnih nakita i mirisnih lavandinih vrećica… Osim toga, svi posjetitelji Avenue Malla imat će priliku osvojiti neki od zanimljivih poklona.

Avenue Mall je prepoznao nastojanja udruge G.E.T. i sa zadovoljstvom prihvatio suradnju te bez financijske naknade udruzi ustupio prostor za održavanje ovakvih tematskih manifestacija jednom mjesečno. Time pomaže udruzi G.E.T. i hrvatskim proizvođačima, koji pak svojim proizvodima oplemenjuju ponudu centra kako bi podigli shopping na sasvim novu, premium razinu.

G.E.T.