Igrica Juicy Fruits Zapp!

Juicy Fruits je u zagrebačkom shopping centru Avenue Mall predstavio Juicy Fruits Zapp!, zabavnu igricu koja je oduševila iznenađene posjetitelje i Andreu Andrassy, našu poznatu komičarku.

U konceptu osmišljenom od strane agencije Šareni artikl, naranče, jabuke, limuni, breskve i ostalo voće letjelo je na sve strane, ali, na sreću, samo na velikom interaktivnom zaslonu na dodir. Uz Andreu, veselu Juicyjevu igricu odigrao je i velik broj posjetitelja centra, a oni najbolji imali su priliku osvojiti i prigodne Juicy Fruits nagrade.

Andrea AndrassyU sklopu Juicy Fruits promotivne kampanje ‘U voću je moć!’ osmišljena je i Juicy Fruits Zapp! – zabavna igrica izrađena na klasičnoj platformi ‘tap’ mobilnih igrica koja je s pametnih telefona prenesena na novi medij. Kao prvi brend u Hrvatskoj, Juicy je odlučio promotivnu kampanju novog proizvoda prenijeti na veliki samostojeći interaktivni zaslon na dodir koji se odlikuje 65 inčnom dijagonalom i ekranom u Full HD rezoluciji od 1080×1920 piksela, smještenim u kućište dimenzija 205x105x30 centimetara. Zabavu koju je igračima u shopping centru pružila Juicy Fruits Zapp! igrica, bit će također prikazana u zabavnom video uratku koji će uskoro biti dostupan na Juicy youtube kanalu i ostalim društvenim mrežama. Dinamičnosti videa doprinosi način snimanja događaja s dvije kamere; širokokutnom fiksnom postavljenom na interaktivni zaslon kako bi se u ‘selfie’ stilu zabilježile različite emocije na licima svih igrača, kao i mobilnom kamerom koja je po cijelom centru pratila igrače i ostale posjetitelje bilježeći sve zabavne i zanimljive trenutke. Osim na youtube-u, ovo događanje možete pratiti i na Juicy instagram profilu gdje možete pogledati najinteresantnije fotografije sa subotnjeg druženja te Juicy facebook stranici. Snažnijim angažmanom u online komunikaciji, Juicy se još više želi približiti svojim potrošačima i omogućiti im da u svakom trenutku budu upoznati sa svim novostima i događanjima.

Andrea Andrassy uživala je u igrici i pritom pokazala zavidnu vještinu: ‘Moram priznati da je Juicy Fruits Zapp! jako zarazna igrica. Igrala sam takvu sličnu igru na mobitelu, ali igranje na ovako velikom ekranu je totalno drugačije iskustvo. Baš je zabavno ‘razbijati’ voće, a ovo može poslužiti i kao dobar trening.’

Kampanja ‘U voću je moć!’ na najbolji način naglašava cjelokupan Juicy Fruits asortiman koji je namijenjen mladima i svima koji se tako osjećaju te onima koji vode dinamičan život i uvijek su u potrazi za novim izazovima. Juicy Fruits asortiman nudi šest različitih okusa (jabuka, breskva, multivitamin, crvena naranča/jabuka, limunada i naranča/nektarina) koji pružaju moć osvježenja, inspiracije i raznovrsnosti, ali prije svega moć pružanja vrhunskog užitka u bezalkoholnom voćnom napitku.

H. N.