Iločki podrumi trijumfirali na Cropacku

Frankovka Rose 2012. Iločkih podruma dobitnik je nagrade Cropack za najbolju ambalažu u kategoriji vina i kategoriji najbolje od najboljeg

Iločki podrumi, na ovogodišnjem Cropacku za Frankovku Rose osvojili su nagradu za najbolju ambalažu u kategoriji vina, ali i odnijeli pobjedu u kategoriji najbolji od najboljih, gdje su bili nominirani pobjednici svih kategorija.

Na natječaj Cropack prijavljena su 23 proizvoda i 29 serija u devet kategorija, što je činilo više od 130 proizvoda, a nominirana su i tri sustava gospodarenja ambalažom i ambalažnim otpadom s aspekta cjelovitog doprinosa zaštiti okoliša. Pobjedom u kategoriji najbolji od najboljih, Iločki podrumi stekli su pravo sudjelovanja na WorldStaru, nagradi za najbolju ambalažu na svjetskoj razini.

‘Nakon brojnih svjetskih priznanja za kvalitetu vina, nagrada Cropack je došla kao kruna priznanja da je ovo što radimo prava stvar. Dokazuje da su naša ulaganja u svaki aspekt našeg proizvoda prepoznata. Ambalaža za Frankovku Rose koja je pobijedila je ambalaža s pričom. Pričom koju su započeli 200 godina prije svjetski poznatih vinskih destinacija Bordeauxa i Burgundije kada su Iločki podrumi počeli puniti vino u posebne ambalaže na chateo način. Već tada se znalo da ako Iločki podrumi nisu na butelji, to onda nije prava stvar. Ovaj dizajn svojevrsno je priznanje te duge tradicije s modernim elementima i tehnološkim dostignućima i jasnom komunikacijskom platformom. Upravo spoj tradicije i modernosti i dizajn ambalaže koji se zapravo u potpunosti podredio funkciji isticanja samog proizvoda i njegovih osobina nešto je što je pokazalo da Iločki podrumi uistinu znaju što je prava stvar. Izvorno punjena na posjedu’, rekla je Kristina Lažeta, voditeljica marketinga Iločkih podruma.

P. R.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.