Izračunajte točnu količinu mesa za roštilj uz Roštilj kalkulator

Klik, klik i spremni ste za odlazak u dućan!

Inovativna aplikacija iz Volim-meso.hr kuhinje omogućuje korisniku da bilo kad i bilo gdje izračuna točnu količinu mesa potrebnu za pripremu roštilja. Tri klika i spremni ste za kupovinu!

 “Koliko nam mesa treba?”, pitanje je koje se nebrojeno puta zapitao svaki organizator roštilja. Koliko će biti ljudi, koliko ih jede ćevape, a koliko vratinu, koliko treba kruha, a koliko povrća?

Ako volite roštiljati, ali ne volite računati – ne brinite! Portal Volim-meso.hr za svoje je čitatelje i dokazane ljubitelje roštilja pripremio interaktivan i jednostavan „roštilj kalkulator“.

Lista za kupovinu uvijek pri ruci

Sve što vi trebate napraviti je unijeti broj muškaraca, žena i djece koji će biti na roštilju, označiti koje meso više preferiraju te dodati priloge. Napredni algoritam „roštilj kalkulatora“ potom će zagrijati svoje kodove i u tren oka vam isporučiti listu za kupovinu. Na predloženoj listi koju možete pogledati na zaslonu, preuzeti u .pdf formatu ili isprintati, nalaze se najbolji Volim roštilj proizvodi iz PIK Vrbovca – ćevapi, pljeskavice, ražnjići, kobasice i mnogi drugi. Aplikacija će vas za svaki slučaj podsjetiti i na vrlo važnu stvar za svaki dobar roštilj – piće!

Roštilj kalkulator funkcionira na računalima, tabletima i – mobilnim uređajima. Ako ste već u dućanu ili je došlo do promjene u zadnji čas, ne brinite, samo otvorite svoj mobilni uređaj, upišite adresu www.volim-meso.hr/rostilj-kalkulator i spremni ste.

 

PR: IMC agencija