Jägermeister Adriatic Tour 2015

Urban&4, Rambo Amadeus, Vatra, TBF, Ljetno kino te DJ Pill Jackson posjetiteljima su priuštili više od 36 sati glazbe.

Nakon pet tjedana, osam besplatnih koncerata te više od 36 sati glazbe, dojmljivim nastupom Ljetnog kina u Bolu na Braču završen je ovogodišnji Jägermeister Adriatic Tour. Četrnaesto izdanje jedne od najpoznatijih i najdugovječnijih ljetnih koncertnih turneja u Hrvatskoj ugostilo je više od 20.000 ljubitelja dobre glazbe te najjača glazbena imena do sada.

Jägermeister Adriatic Tour nastupom u Poreču otvorio je Urban&4, koji je presjekom svojih hitova počastio i publiku na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila, dok su posjetitelji Krka i Crikvenice uživali u zaraznim ritmovima TBF-a. Jedan od zapaženijih koncerata svakako je bio onaj crnogorskog rokera Ramba Amadeusa u Splitu, nakon čega se turneja preselila u Zadar, koji je ugostio Ljetno kino. Na svom proputovanju kroz Dalmaciju, Tour je posjetio još i Vodice, gdje je nastupila grupa Vatra, da bi završio na Braču koncertom Ljetnog kina. Nakon nastupa glavnih zvijezda večeri, publiku je probranim glazbenim setovima zabavljao DJ Pill Jackson.

Kroz godine, Jägermeister Adriatic Tour postao je prepoznatljiv po vrhunskim koncertima na poznatim turističkim lokacijama, koji su praćeni bogatom scenografijom i rasvjetom, atraktivnim hostesama te raznim zabavnim sadržajima. 14. izdanje Toura ispunilo je očekivanja organizatora, ali i publike te je najatraktivnije urbane izvođače do sada približilo njihovim fanovima, koji su uz omiljenu glazbu mogli uživati i u svom omiljenom biljnom likeru.

Uz koncertnu turneju, posjetitelji naše obale tijekom srpnja i kolovoza mogli su uživati u gotovo 150 raznih promotivnih aktivnosti u organizaciji najpoznatijeg biljnog likera na svijetu.

M. V.